0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah razı olsun kardeşim düşünmen bile beni inanılmaz onure etti.O akşam eve döndüğümde evde 15 kişi vardı. Pazar akşamı 34 kişi vardı. Malum annem ve babam hacca gidecekler, dostlar sağolsun o yüzden bu akşam hakkından geleceğim onların. Kulakların çınlayınca anlarsın kesteneleri yediğimi
mesut abi umarım ben askerden geldikten sonrada bu yardımseverliğin devam eder
arkadaşlar..e-12 aracımın motor üst plastik kapagı yani wwt-i yazılı olan parçayı kaplattım..sizce nasıl olmuş..bu uygulamayı aracınızın her türlü parçasına uygulayabiliyorlar..ayna kapakları kokpit kapı çıtaları panjur parçaları vites topuzu gösterge panelleri..vs vs ve en önemlisi jantın şekli nasıl olursa olsun jant aynı bu şekil kaplanıyor..dış etkilerden kesinlikle etkilenmişyor ısı su vb gibi..şimdilik ben kendi aracımın parçasını paylaşıyorum..uygun bir vaktimde..diğer yapılmış numunelerden bu konu üzerinden paylaşacağım iyi forumlar.. [/url]
Anladım ben onu sen sağ salim git gelde gerisi kolay
eyv.. bi tanesin sen abi
sanki sen ikitanesin sende bitanesin ciğerim
manifold manifold manifold
muradım sana bişey sorcam hazır carbondan konu açılmışkenben bu samurayın kapı eşiklerini karbon kaplatmayı düşünüyorum bu mümkün mü?+arac içinde de bir iki yer var yaptırmam gerekenne dersin ?
ne diyecek hakkı abi yaptıralım diyecek tabiki kankam