0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ercümentim yazının gri yada orjinal kalabilme imkanı sıfır..yani yapılamıyor.. keşke olmuş olsa ayrıca başka renk alternatifide yok ..belki piyasada bu uygulamayı yapan yada farklı renkler uygulayan firmalar vardır..benim en yakınımda ki buydu beraber çalıştık uyguladık yakından gzel duruyor..oradan nasıl gözükür bilemicem.. yani resimler taze..10 dk önce parçayı pastaladık cilaladık üzerine taktık..
pardon üstteki yazıyı okumamışım...orda yazının renkli olmayacağını belirtmişsiniz zaten...
Hmm anladım ozaman bana yine bir fikir verdiniz bu site evlatlıktan red edilmeme yol açıcak korkuyorum haberiniz olsun ozaman bugunun sonunda benimkinide görürsünüz ama çok hoşuma gitti sadece yazılar belirsiz kalmış ondan söyledim yoksa eksiği yok fazlası var bu arabaya garanti 2-3 bin tl + katkı sağlar
murat işin gücün benden kopya çekmek
ne konuda tertibim..açıkla bre...
maaliyeti kaç lira acaba???
hadi ulenn 2-3 lira katarmış.. yazılar yakındna parçaya baktığında belirgin resimler öyle gösteriyor..baskı yazının her detayına kadar iniyor..sıkıntı yok..aklınıza gelen her parçaya uygulanabiliyor..
tertib bende düşünüyodum askerden sonra bu tür olayları tüm kamuoyuna yaydın ya jant a yapıyorlar gerçekten değilmi ben düşünüyorum tertib ne dersin bizim jantlara yakışırmı fiyatta önemli
tertib ben sorduğumda metresine 120 lira demişlerdi ebay den getirtmek daha mantıklı
tertib bende askerden önce düşünüyodum ama bu parça zorunlu oldu evet jantlarada uyguluyorlar..uygulanan araçlar geldiğinde..resimleyip paylaşacağım..gayet hoş ve güzel oluyor tertib..fenada durmaz.. olur neden olmasın..
tertib ama bu uygulama elle olmuyor belirteyim elle kaplanmıyor..bu kaplamanın bir kalınlığı yok..naylon inceliğinde bir malzemenin uygulanmış hali ve makinede oluyor....
zate yaptırtırsam bi tek jantlara gerisini ben hallederim ama askerlik tutuyor beni askerden sonra tek rakibim mesut akın olucak