0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi şöyle abiicm balıkçılar çarşısı içerisinde mangal caddesi sütlaç sokaktan sola dön gelirken sağda giderken solda.. beklerim kaputu açık tutucam arabanın yakasında kırmızı karanfil olucak..
Arabanın civarında kimse olmasın . Utanırım, 14 numara lokmayı düşürüveririm motora
beni kiim kurtarıcak
çaktırma yanlış anahtarla geliyosun 14 numaralı anahtara bi işe yaramaz..10 lokma tornavida işini görür.. kimseciklerde olmaz.
bagajda can simidi var atıveririm sana kurtarırsın kendini..
hadi tertib aç şu konuyu çıkacam seni bekliyorum spora gidicem
tertip cümle kuruyoz burda...
Güzel olmuş Murat, hem değişik hem janjanlı
murat gerçekten güzel bir uygulama devamını ve örneklerini bekliyorum bu krom malzemeyi acaba aracın direksiyonuna uygulaya bilir miyiz? Uygulanıyorsa nasıl olur?
pazar günü yakından bakarız kısmet olursa ama şimdiden güzel olduğunu ifade etmeden boş geçemedim.
sağol abi oldu oldu güzel oldu askerden sonra araç bende kalırsa..bakıcaz..oynayacağız gerekli yerlerinde aracın..kestaneler nasıldı? gagak değillerdi ama en azından olanı aldım..
Allah razı olsun kardeşim düşünmen bile beni inanılmaz onure etti.O akşam eve döndüğümde evde 15 kişi vardı. Pazar akşamı 34 kişi vardı. Malum annem ve babam hacca gidecekler, dostlar sağolsun o yüzden bu akşam hakkından geleceğim onların. Kulakların çınlayınca anlarsın kesteneleri yediğimi
abi madem bu kadar dayandın..sana tavsiyem sen onalrı al güzelce yıka..sonra bir örtü bul evin bir köşesine diz kalorifer peteği altı olabilir.çocoğun ulaşayamayağı yer olsun aman dikkat..bir kaç gün beklette semirsin derler tadı ozaman müthiş..çiğ ye tadına doyamazsın.. mangal günü zaten yaparız yine..
muratım güzel fikirde benim kızım onları hayatta bırakmaz orda pazar günü yapalım yapalııım
varsın bırakmasın..yutmaya çalışmasında aman..oynasın gerekirse..pazar yapıcaz..pazar gününe kadar temin ederim bi şekilde köy mahsulü...
şahanesin, şahane ne diyeyimki daha sana