0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mahmut kardeşim bak sen ne güzel söylüyorsun. far ayarı diyorsun ama yurdum insanı ne anlar ayardan bakımdan o bir kere alır onu da en ucuzundan alır. ondan sonrra tövbe ne bakım ne ayar. yollarda görüyorum bisürü ayarsız zenon. bu modifikasyon işi bize bir beden büyük. keşke olmasaydı diyorum.
sonradan yapılan merceksiz xenon lar rezalet kazalara sebep olur,bunlar zaten yasak ama kontrol zayıf.
Ben de Xenon farlardan nefret ediyorum, ve ileriki bir zamanda yasaklanacağını düşünüyorum. Yalnızca karşıdan gelen arabaları değil, yayaları da çok rahatsız ediyor. Eğer siz Xenon farla daha iyi görüyorsanız, daha fazla aydınlatıyorsunuz ve karşı tarafı daha çok rahatsız ediyorsunuz demektir. Olay yalnızca ışığın rengi değil, şiddeti çok fazla.
Aslında on cama kaplama yapılarak karsından gelen ısıgın kırılması ve surucunun gozune yansımaması saglansada hem karsıdan gelen onunu guzel gorse hemde kımse kımsenın farlarından zarar gormese.Aracıma xenon taktırdım, daha dogrusu benden habersız hedıye maksatlı takmıslar cok memnun kaldım ınanın hıc bırsey gormeden yol alıyormusum. Farlarımın kımseyı. Rahatsız etmedıgını bılıyorum cunkuselcuk bey bahsettiginiz cam kaplama nasıl bişey. cunki bende cok rahatsız oluyorum.1. Adapazarından pendıge kadar uzunları acık unutmusum Allahın kulu bır sellektor yapmadıkı kısalarda rahatsız etsın. 2. Taktırıkdıgında yola cıkmadan rahatsız edıp etmedıgını anlamak ıcın sımule etmek ıcın aracın park ahlındeyken ve farları yanıkken karsı yonden farklı bır arAcla gelıp kendı aracımın yanından gectım hıc sorun yok.Ben sonradan takılan xenondan zıyade bırcok luls arac xenon farlarından daha cok rahatsız oluyorum.
Aslında on cama kaplama yapılarak karsından gelen ısıgın kırılması ve surucunun gozune yansımaması saglansada hem karsıdan gelen onunu guzel gorse hemde kımse kımsenın farlarından zarar gormese.Aracıma xenon taktırdım, daha dogrusu benden habersız hedıye maksatlı takmıslar cok memnun kaldım ınanın hıc bırsey gormeden yol alıyormusum. Farlarımın kımseyı. Rahatsız etmedıgını bılıyorum cunkuselcuk bey dediginiz cam kaplama nasıl bişi acaba1. Adapazarından pendıge kadar uzunları acık unutmusum Allahın kulu bır sellektor yapmadıkı kısalarda rahatsız etsın. 2. Taktırıkdıgında yola cıkmadan rahatsız edıp etmedıgını anlamak ıcın sımule etmek ıcın aracın park ahlındeyken ve farları yanıkken karsı yonden farklı bır arAcla gelıp kendı aracımın yanından gectım hıc sorun yok.Ben sonradan takılan xenondan zıyade bırcok luls arac xenon farlarından daha cok rahatsız oluyorum.
bu ne ya yzadıgım ileti gozukmuyor. selcuk bey bahsettiginiz cam kaplama nasıl bişi acaba. benide cok rahatsız ediyor bu ısıklar