Gönderen Konu: zenon farların göz alması  (Okunma sayısı 15742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: zenon farların göz alması
« Yanıtla #20 : Ekim 26, 2010, 14:30:18 »
Mahmut ben mercek montajını kendim yaptım orjinaline sağdık kalarak yani bi-xenon değil, sadece xenon, su alma olayı ise iyi kapanmadığı zaman oluyor benim farlar hiç su amlıyor ama basınçlı su ile yıkattığımda 1 2 saat buhar oluyor sadece küçük bi bölmede oda normal çünkü orjinal farlarındada aynı buharlaşma oluyordu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 26, 2010, 14:30:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #21 : Ekim 26, 2010, 17:41:13 »
merhaba,
bildiğim kadarıyla orjinal zenonlarda otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama oluyor. yolun ve aracın eğimine göre farların yüksekliğini ayarlıyor. zenonların ayarı iyi olmazsa ne aynaya bakılıyo nede yola. bu sistemin yasal olarak düzenlenmesi gerekir bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 26, 2010, 18:29:06 »
Mahmut ben mercek montajını kendim yaptım orjinaline sağdık kalarak yani bi-xenon değil, sadece xenon, su alma olayı ise iyi kapanmadığı zaman oluyor benim farlar hiç su amlıyor ama basınçlı su ile yıkattığımda 1 2 saat buhar oluyor sadece küçük bi bölmede oda normal çünkü orjinal farlarındada aynı buharlaşma oluyordu
Bilyorum Mesut abi senin kendin yaptığını bir konuda paylaşmıştın yapım aşamasındaki resimlerini bende düşünyorum ama cesaret edemiyorum bişe olur diye ama ilerde ikitane çıkma far alırsam onlarda deneyeceğim yapmayı çünkü kendin yaptığın zaman bir başka oluyor aynı seninkiler gibi herşey bittikten sonra karşısına geçip bunu ben yaptım demenin keyfi bir baş*ka oluyor seninde ellerine sağlık çok güzel bir çalışma çıkarmışsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #23 : Ekim 27, 2010, 13:27:33 »
mesut bey durup durup yayınlama abi su arabanın resimlerini. içimiz eriyor,  allah nazardan saklasın
2005 corolla 1.6 sol+brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 27, 2010, 15:03:53 »
mesut bey durup durup yayınlama abi su arabanın resimlerini. içimiz eriyor,  allah nazardan saklasın

Zeynel bey teşekkür ederim :) konuda tam üstüne gelmişti duramadım :) şaka bir yana bende mercekleri hem değişik bi hava olması için hemde xenonlarım vardı ceza yemiyelim diye uyguladım :D