0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşım aldığın kişinin ayağını debriyaj pedalı üzerinde tutma alışkanlığı olabilir. buda yarım debriyaj yani yavaş yavaş kaçırarak balatann vaktinden çok önce bitmesine sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum.[/quotAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ekim 25, 2010, 21:27:35arkadaşının ilk arabası ise veya acemi bayan sürdüyse(bayanlar yanlış anlamasın) olabilir.mümkündür.e] bu iki yorumada katılıyorum ...bunların oluşması yeterli bir sebep bence....
arkadaşının ilk arabası ise veya acemi bayan sürdüyse(bayanlar yanlış anlamasın) olabilir.mümkündür.
Verin bana sıfır araba 5.000 de bitireyim debriyajını:))))))
Görüş bildiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim Aracı iş arkadaşımdan aldım. İlk sahibi fakat arkadaşın ilk arabası değil. Arkadaş hız yapmadım genelde 25.000 ile 30.000 devirde kullandım dedi benimde bildiğim kadarıyla doğru. Aracı 1 yıl önce aldım kilometresi 26.000 de idi şu an 35.000 km de. Benim ilk arabam ama arkadaşlar yapmayaın gözünüzü seveyim ayağımızda debriyaja yapaışmadı ya canım??? Aracı iki ayrı toyota özel servisinde baktırdım ikiside aynı şeyi söyledi. Birisi 500 lira diğeri 250 lira ya değiştiririm dedi. Ama ben debriyaj setini servisten alıp özel servise taktırmayı düşünüyorum.Evet debriyajım sert usta debriyajı değiştirince aradaki farkı daha iyi anlarsın sıfır arabanımki gibi olur dedi.Durum böyle arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. İnanın kaç gündür aklımdan çıkmıyor gece gündüz. Kaskosunu yeni yaptırdım yaptırmasaydım arabayı satmayı dahi düşündüm.