Gönderen Konu: ey toyota sahipleri:)özellikle hb sol  (Okunma sayısı 2381 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
ey toyota sahipleri:)özellikle hb sol
« : Ekim 25, 2010, 05:51:17 »
arkadaşlar bu piyasanın hali ne olcak böyle bi çoğunuz arabanızı satmaya kıyamadığınız için deli gibi uçuk rakamlar istiyorsunuz bence:)):artık biraz makul fiyatlar yazında su arabalara birazda biz binelim ne dersiniz:)
2010 civic(2013-...)
2006 micra(2014-...)
2006 corolla (2014-...)
2005 corolla (2011-2013)

Toyota Club Türkiye

ey toyota sahipleri:)özellikle hb sol
« : Ekim 25, 2010, 05:51:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: ey toyota sahipleri:)özellikle hb sol
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2010, 07:52:29 »
siz para biriktirin. o sırada hb lerinde piyasası düşer. ortada buluşursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Ekim 26, 2010, 17:07:16 »
verelim ya bı corolla hb terra:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 26, 2010, 23:31:34 »
verelim ya bı corolla hb terra:)
Valla hakan bey sizin dediğiniz fiyata 2005 avensis comfort veriyorlar darbesiz boyasız. :D :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 27, 2010, 18:17:58 »
dogrusunuzdur ama nedense ben alıcı oldugum zaman hıc rastgelmıyorum oyle seylere bu arabayı temmuzda 25250 ye aldım hatta forumda ılanı duruyor hala bülent yirçi diye.tüp taktırdım.ama satarken bu paraya bmw 3.20 dizel bile bulunur belki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 27, 2010, 22:21:11 »
valla bende bu terra ların fiyatını anlayamadım gecen gün bir ablamızda beyaz terra ilanı vardı.Tavan altı komple boyalı 80 binde 22,750 den aşagı vermiyor lpgli işletmemiş ama.Yazın kendi 23,000 aldım diye.Fİyatlarmı uctu ben bilmiyorum çözemedim.Haziranda 2005 avensis comfortu boyasız üstünde tartarini lpg var 120 binde ankaradan 26,500 aldık babama.Tampon hariç boya darbe yok.Bayram öncesi fiyatlar biraz yüksek değil çok yüksek.Açıkcası hakan bey 25,250 ye terra yanlış anlamayın fiyat biraz yüksek gibi.Çünkü 2007 sol donanımları piyasadan 33,5 civarı kalktı.Terralara 29 bin liraydı.Ben iyi bir avensis bulmadıkca elden çıkarmayı düşünmüyorum.Ama eger isteyen olursa arkadasınız falan benim aracı önerin resimdeki.2004 sol 71 bin km de brc lpgli darbesi değişeni herhangi bir yerinde boyası yok en sonkm sine kadar servis bakımlı.siz 26 istiyorsanız bende 24 e verecem buyursun gelsin alsın .siiznkinden bir yaş kücük ama sol donanımı
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Ekim 27, 2010, 22:59:43 »
valla takdir sizin sahibinden.com daki mesajlar burda.

BTZ 30-09-2010 21:11

hocam biz de ogretmeniz 25 bine verirseniz gorusuruz inş
.................................................................................
fb0711 09-10-2010 14:27

24 e verirsen görüşelim
.................................................
secgincalik20-10-2010 00:00

24500 e verrseniz hayırlı olur inşallah
..................................................
bu fıyatlara vermedım vermem de amacım sedan almaktı olmazsa bınecem zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ekim 27, 2010, 23:13:51 »
Hakan bey aracınızı güle güle bol kazançla satın.Benimde amacım sedana dönmek zaten aile genişliyorSatma niyetiiniz var ise 25,000 liraya çıkarın elinizden.zarar ederim diyorsanız bekledikçe daha çok edersiniz.Ben 2005 kasımda doktor 25 bin km dearkadasımdan 24,500 aldım 5 yıldır toyota altın kasko yapılıyor.Her 10 bin kmde bir en az 200 tl tutan servis bakımlarıını lpg kitini üstüne ekleyip satmaya kalkarsam istediğim fiyata satmam mümkün değil.onun için bayram öncesi fiyatlar çok iyi seviyedeyken gercekten satmak istiyorsanız satın.Benim tek korkum satarsam aynı temizlikte araç bulabilirmiyim diyorum.çoluk cocuk olunca ortada dımdızlak kalmakta zor olur.Aracı satıp pusuya yatıp bekleyeceksiniz çünkü temizini bulmak zor.İnternette aracımda lokal boya diyor araba pertten toplanmış çıkıyor.Ya ne bilem insanlara güvenmek zor.Ya 2005 honda civic 2007 kadar kasasından 2005 avensis düşünüyorum.Takas isteyenlerde duyurmuş olayım.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
« Yanıtla #9 : Ekim 29, 2010, 20:24:07 »
Ya ben bu haliyle en az 30 dan aşağı hayatta vermem :) Eşi benzeri yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Ekim 29, 2010, 20:27:01 »
yürü be kardeşim kim tutar seni:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ekim 29, 2010, 23:09:23 »
hakan bey onatca ya bakarak fiyat belirlerseniz valla işiniz zor.. :D :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla97™
« Yanıtla #12 : Ekim 30, 2010, 00:10:36 »
abi arabayı almak istiyoruz bizde ama , bu satmaya kıyamamak kadar kötü bir duygu yok ya :D
Corolla97™

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #13 : Ekim 30, 2010, 00:18:24 »
Aynı durumu ben alırken yaşadım. 24'ten aşağıya terra bulamadım. Sonra Allah'tan akota'da şimdiki aracımı buldum da 21,750'ye terra da olsa hb corolla aldım.
Tırtolla 2003 (terradır kendileri)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 30, 2010, 00:20:36 »
Aynı durumu ben alırken yaşadım. 24'ten aşağıya terra bulamadım. Sonra Allah'tan akota'da şimdiki aracımı buldum da 21,750'ye terra da olsa hb corolla aldım.
Aracınızda lpg  varmı hakan bey..2003 terra hb 21,750 valla ben 2004 sol e 22 az istiyormuşum ozmaan.Ama sunu bilin servislerde bulunan 2 ellerin fiyatları daha yüksek
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
« Yanıtla #15 : Ekim 30, 2010, 01:14:21 »
yürü be kardeşim kim tutar seni:)
Kardesim tutacak bisi yok :) herkesin arabası kendine gore özel ve kiymetlidir:) ve bakana göre değişir . Bunca emek harcadım ve Allah kötü durumlardan korusun hepimizi ama satmak asla istemem çünkü bu kasa çok dolu ve sağlam. Bunu herkes bilir. Belki bundan kaynaklanıyor satma sorunu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #16 : Ekim 30, 2010, 11:30:05 »
Aracınızda lpg  varmı hakan bey..2003 terra hb 21,750 valla ben 2004 sol e 22 az istiyormuşum ozmaan.Ama sunu bilin servislerde bulunan 2 ellerin fiyatları daha yüksek
Bizim sıkıntımız otomatik aramamız idi. Otomatik olmayanlarda bulma ihtimaliniz daha fazla oluyor. Sizin aracın tüplü 2003'ünü bi arkadaşa 20'ye almıştık Şubat ayında.
Tırtolla 2003 (terradır kendileri)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Ekim 30, 2010, 18:52:54 »
hakan bey onatca ya bakarak fiyat belirlerseniz valla işiniz zor.. :D :D :D :D

yok ya arkadaşım onatçayı boşver inanki ben bu arabayı 25 e versem aynı paraya yıne alamam.bak benım aracı tupsuz olarak dusundugunde 24.500 e gelıyor 1500tl demek tup ve muayne ama tup 2 sene takılı kalsa zaten parasını cıkartır o zaman problem yok ...tabı araba da yorulur sonucta lpg motor omrunden yıyor.zaten cok fazla nıyetım yok satmaya bayramda gezme cok olur:)
ha senden rıca edıyorum sahibinden.coma gır.oraya bak bakalım fiyatlar benım ıstedıgımden farklı mı .varsa cok uygun bı lınk at da gorelım
sana tavsıyem arabana haksızlık etme  cunku sattıgımız gıbı alamayız:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ekim 30, 2010, 21:43:13 »
yok ya arkadaşım onatçayı boşver inanki ben bu arabayı 25 e versem aynı paraya yıne alamam.bak benım aracı tupsuz olarak dusundugunde 24.500 e gelıyor 1500tl demek tup ve muayne ama tup 2 sene takılı kalsa zaten parasını cıkartır o zaman problem yok ...tabı araba da yorulur sonucta lpg motor omrunden yıyor.zaten cok fazla nıyetım yok satmaya bayramda gezme cok olur:)
ha senden rıca edıyorum sahibinden.coma gır.oraya bak bakalım fiyatlar benım ıstedıgımden farklı mı .varsa cok uygun bı lınk at da gorelım
sana tavsıyem arabana haksızlık etme  cunku sattıgımız gıbı alamayız:)
Hakan bey bayram öncesi ya fiyatlar biraz yukarda açıkcası.Bende 22 bin civarı satsam ne almak istedigime karar vermiş durumda değilim.2005-2006 honda civic  veya avensis düşünüyorum.Satmayı aklımdan geçirmenin nedeni de(hala kararsızım) bagaj yetmiyor memlekete gidip gelirken zor oluyor.Aileye 2.çocukta katılınca iyice sıkıntı olacak.ancak dediğiniz gibi fiyatlar tavan yapmış durumda.Nasıl anlatayım avensis 2009 ta diger kasası cıktı.2009 avensisin eski kasanın comfort donanımı 38,5 dan plazada satıyorlardı adam şimdi yeni kasası cıkmasına ragmen 39 hatta 40 isteyen bile var..Ayrıca en büyük korkum aynı temizikte  araç bulamamak.Pert olmus aracı çizikten lokal boyalı satanımı dersin bir parça boya var deyip 5-6 cıkanınımı dersin.Uzaktaki arabaya güven olmuyor hertürlü insan var.En iyisi görüp bakmak.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #19 : Ekim 30, 2010, 23:59:58 »
aynen sana bor ornek vereyım.hazıran ayında antepte bır tane 2006 corolla sedan sol 75000km buz mavısı lpglı bı arac bulduk.kaportacı bı arkadasa gosterdık bısey cıkmadı.servıs 150 ıstıyodu vermek ısımıze gelmedı.25.500 e aldım havalara ucuyorum 4 lastık yenıledım 26ya maloldu bana.ınternete verım kar ederımbelkı dedım 27ye adanadan geldıler.ben onlardan once gıttım muhıttınogluna adam bılgısayara bı baktı sen dedı bunu gosterdın mı.2 sayfa dolusu onarım bılgısı arac on camurluktan yemıs camurluk degısmıs sadece kaportada ama on duzen elden gecmıs resmen.neyse yandık dedım adam almaz bunu.servıscı 22 ye versen ıyı falan dıyo ıyıce coktum.adamlar expertıze soktu aracı ınankı camurluk bıle cıkmadı 150 tl verdıler servıse arabayı 26 ya verdım gıttı.orjınal parca degısımı cıkmıyor expertızde.bılgısayardakı bılgılerı de baskasına gostermıyorlar yasak dıyorlar.honda cıvıc 2005-2006 ya gelınce onların da corolla dan gerı kalan yerı yok 25000-26000tl kı bu arabaların gogsu cok gıcık ya ama 2007 ve sonrası benım hayalım:)