muhittinoglunu çok iyi bilirim.Servis danışmanlarınıda yakından tanırım.Valla toyota alacak olsam servis kayıtlarının hepsini görürüm.Görmeden öncede almam zaten.Ama değişen parcayı nasıl bilememiş kaporta ustası anlamak mümkün değil

o kasların gögüsü gıcık haklısın yeni kasada keza öyle ama eski kasa japon herhalde.Yeni kasa türkiye montajı ve çok basit duruyor.Gecen 2009 unu bir abide test etme imkanım oldu.Plastikleri falan çok kötü.Hele tavan okadar basıkki kafam tavandan çıkacak sanıyorum.Neyse hayırlı satışlar arkadaşım..Ayrıca muhittinoglunda bir müşteri ben bayideyken birebir anlattı pert arabayı bişey yok diye satmışlar adam dava acmış aracı iade etmiş..Yani adanadan gelen 150 tl verip aracı servis experine sokuyor önceki yapılanları söylemiyorlar.Ancak hakan bey buda çok etik bir davranış değil bana göre.Ben şuan aracımı satsam araca 70 bin km ye kadar serviste yapılan takılan vidanın bile faturaları mevcut kullanıcıya vereceğim açıkcası servis kaydıda bu faturalardan olusuyor zaten..