0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar aracınız güzel gözüküyor led olayını bende yapıcam ama daha nasıl yapıcağımı çözemedim ama size bi tavsiyede bulunmak isterim ön tampona lip takarsanız çpk güzel oluyor nu kasanın orjinal lipi vardı çok yakışıyor..
valla zor diyebilirim banada çok kolay gelmişti ama olmadı işte ama yaptım Valla bakalım onu daha listeye eklemedim Mert abi ama neden olmasın güzel fikir
sana tavsiyem mutlaka dene orjinal bulamasan bile lipin metresini 10 tl ye satılıolar3 metre yeter sana ugras dur ama guzel olucak emın ol
bende bu hafta sonu bağaja led döşedim şimdi kapı altlarına döşemeyi düşünyorum.
bak bak bak beni yoldan çıkartıyorlar zaten yapmak istediklerim dağ gibi buda eklendi tebrik ediyorum
valla ne biliyim kardeşim bizim ufuğun arabada var çok hoş duruyor . maliyetide fazla değil
maşallah güzel olmuş eline sağlık güle güle kullan
Güzel olmuş Ercüment tam bir Toyota fanatiği olmuşsun
Eline sağlık bagaj ledini ve sesi beğendim. İkisininin toplam maliyeti nedir ?
ercügelin gibi arabanız var vesselam.Allah kaza bela vermesin
Elinize sağlık.Eğer bagaj içi aydınlatma ışık seviyesini derecelendirmek gerekirse, nasıl bir puan verirsiniz yaptığınız değişiklikten sonra ? (mesela 10 üzeinden 1 puan standart lambalı aydınlatma ise, şimdiki led dizisi ile ışık seviyesi kaç puan oldu?)Eklediğiniz led dizisinin boyu kaç cm? Ledler küçük mü büyük mü?
Eline sağlık güzel çalışma. Yapacaklarına bir eklemede ben yapayım. Bagaj kapağını Levent arkadaşımız gibi kumandayla açma olayını yap.
ercü güzel olmuş eline sağlık...çalışmalarının devamını bekliyoruz....
Eline sağlık ercüment , vakit bulabilirsem bende yapacağım zaten , aslında daha uzun yapabilirdin