0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eline sağlık ercüment güzel olmuş
sonunda ekledin yani. helalinden çok güzel gözüküyor
Teşekkür ederim Levent abiÖnceden 1se şimdi 8-9 diyebilirim okadar güzel oldu çünkü Gülümse ledler silikonlu dışı silikon kaplı içinde ledler var küçük yani. boyu 50cm metresi 7.5 verdim çıktım.
emege saygımız sonsuz o noktada diyecek birşey yok ama .bagajın o denli ışıklandırılmasının bize yararı nedir .Ha amaç görüntü güzel olsun başka bir işe yaramıyor diyorsanız o zaman iyi bir çalışma demekten başka birşey diyemem
Aydınlık olma açısından sordum ben aslında. Muhakkak güzel olmuştur. Ne kadar çok aydınlık oldu?
mesala pikniğe gittin.mangalda etler inat etti geç piştisende şarjlı lambanı almayı unutmuşsun.işte o zaman bu bağajdaki ledler devreye giriyor.açarsın bagajını masana, mangala yakın bir alana ortam olur ayna. şaka bir yana bazen bağajdaki aydınlatmanın yetersizliğinde ufak bir parçayı arıyorsan gerekli olabiliyor böyle ledler.
kesinlikle akşam bişi ararken sinir oluyordum sadece o muböyle bagaj aydınlatması olan araçlara reflektör zorundalığını kaldırmaları lazım diye düşünüyorum.sonuçta reflektörden daha dikkat çekicisin bagajı açınca
ben bişi daha düşünüyorum hatta bunu yaparken geldi aklıma ama çokmu apaçi olur
nedir? dememi bekliyorsun sanırım Nedir?
yok yazmayı unuttum yaa şimdi bagajın kapagına 3 tane 30 cmlik kırmızı led alıp üçgen şeklinde konulsa reflektörede gerek kalmaz yine aynı yere bağlanır ama bunlar kırmızı olup reflektör görevi görür
abartmamak lazım ercüaraban sade güzel tam dediğim gibi gelin gibi araba
Eline emeğine sağlık
şimdi bagajın kapagına 3 tane 30 cmlik kırmızı led alıp üçgen şeklinde konulsa reflektörede gerek kalmaz yine aynı yere bağlanır ama bunlar kırmızı olup reflektör görevi görür
yap ercü sen hatta kapılara da yap farların altına da yap day light de yap
yok babacım almıyım sonra açarız kapıyı içerde mor ışıklar maviler falan neye benzediğini sen anla artık
gövde ışıklarını da yap, hatta kaputa da yap, 10 metre led al boş bulduğun yere yapıştır