0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan Kardeş mükemmel demekle çok iyi olduğunu kastediyoruz.UG7 tak bir gör farkını.Çok iyi lastik.Arabamda ses azaldı.Çukur ve tümseklerde fazla sarsmıyor.Yazlık Dunloplardan sonra arabanın sürüş konforu arttı.Yere mıknatıs gibi yapışıyor.Daha ne olacak.Şimdi tam kış değil bu havalarda böyleyse kışın bu özellikleri iki misli artar.Michelenden sonra Goodyear ile tanıştığım için çok memnunum.Şiddetle tavsiye ederim.
UG7 kullandığım için bildiğim bir lastik. Taze karda özellikle ebat 205/55/16 ise dikkat edin derim. Kayınbiraderim, taze karda çekmediği için daha taze lastiği çıkardı, yeni kış lastiği aldı.
Sizi anladım Goodyear'ı sevmiyorsunuz.Size goodyear dan son bir haber;Renaultnun elektrikli Fluence Z.E. modeli için orijinal ekipman olarak seçtiği Goodyear EfficientGrip, 2010 Cenevre Fuarında yerini aldı...Mercedes E sınıfı, Renault Megane 3, Audi A3, Lancia Delta, Alfa Romeo 159 ve Fiat Bravodan sonra Renault da tercihini Goodyear EfficientGrip lastiğinden yana kullandı. Geleceğin elektrikli araçlarının ihtiyacı olan, daha düşük sürtünme katsayısı sayesinde daha fazla enerji tasarrufu sağlayan Goodyear EfficientGrip lastiklerinin ilk üretilen prototipleri 2010 Cenevre Fuarında ilk kez otomobil meraklılarına sunuldu.Şu anda Dünyanın en büyük lastik üreticileri;1-Goodyear (ABD)2-Michelen (Fransa)3-Bringston (Japonya)
benim de bu konuyu görür görmez ilk söyleyeceğim şey good year ug7 olacaktı ancak hakan gürsoy beyin söylediği her kelime katılıyorum. ayrıca bence aracınızda kış için dar tabanlı bir lastik alın, karlı zeminde, özellikle buzda çok çok daha rahat çekiş sağlar. ben kış lastiği olarak pirelli winter carving kullanıyorum. bırakın uludağın normal yolundan çıkmayı, kayak pistinden bile çıkar lastik ancak sıcak havada hele bir de yağış varsa bu lastik kadar berbat lastik de görmedim. ug7 gördüğüm kadarıyla çok optimal bir lastik, her türlü koşul için düşünülmüş bir lastik. pirelli winter carving gibi modeller ise kar ve buz için üretilmiş lastikler. ben buzlu zeminde buz olduğunu anlamadan kullanıyorum mesela. lastik ebatım 175/65-14. yazlık olaraksa 195/45-16 kullanıyorum.
Aynen katılıyorum. Wintercarving kadar iyi bir kar lastiği görmedim; ama, kışın kuruda zayıf.
fiyatına göre bence dunlop 3 d veya fulda cristal montero 2