0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam da Ankara'ya göre lastikmiş Kışlık lastiğe en iyi dua, bol karlı günlerde yokuşları kolay çıkasınız
Allah razı olsun sessiz ve yumuşak bir lastik. kar ın yağmasını bekliyorum şimdiden
Geçen sene tanesi 115 TL den petlas (lastik ölçüleri 205/55/16) lastik aldım. O kadar memnun kaldım ki anlatamam. Kışın hiç sıkıntı çıkartmadı lastik, orjinal aracın üzerinde dunlop lastik var ondan çok daha sessiz lastik. Kasımın ortaları gelsede taktırsam diyorum
petlas özelleştikten sonra çok değişti. gayet güzel lastik üretiyorlar. aracı benden çok haftaiçi eşim kullandığı için kendini kanıtlamış bir lastik almak istedim açıkcası nette araştırdım ve çoğunlukla ug8 i önerdiklerini gördüm ve aldım. inşallah pişman olmam
kumho kw 22 kartalkayaya zincirsiz inip çıkabiliyorsunu -14 derecede denedin dik rampada durup yeniden kalkış yapmak mümkün. Zorlu kar şartlarında ug8 ,alpin bu tip lastikler pek işe yaramıyor kullandığım için biliyorum tam kartipi şart bolu da en azından.
İlk başta UG 8 ön plandaydı ama, yağmurlu havalarda yollar göle dönünce kızaklama tehlikesi var. Deseni V desen ve ortada yağmur tahliye kanalının olmaması düşündürüyor. Performans 2 de ve TS 830 da ortada da kanal var. Ayrıca lastikçi UG 8 in kuru asfaltta çok ses yapacağını söyledi,kullanan arkadaşlar ne düşünüyor ?Kararsızlıktan nefret ediyorum.Bir an önce bu iş bitsin istiyorum. Bir de lastikçiler arasında fiyat çok oynuyor.Hepsi kafasına göre fiyat koyuyor. Bayiler UG8 ile TS 830 a 250 TL fiyat verdi ama internete 210 - 220 TL civarında buldum. Görüşleriniz benim için önemli, yardım ederseniz sevinirim.
çivi yerleri mevcut ama çivi yok tabi...
ben UG 8 taktırdım ve çevremdeki çoğu insanda UG8 kullanıyor. kimseden şikayet duymadım.. kendimde bir sıkıntı yaşamadım.. yağmurlu havada dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım. şuan karlı Bursa sorunsuz şekilde kullanıyorum.. ses olayı var evet ama abartılacak kadar değil.. bütün kış lastikleri aynı oranda ses hissettirir diye düşünüyorum.. UG8 ile uludağ çıktım bir gram kayma olmadı.. tabiri caizse keçi gibi tırmandı diyebilirim
Fiyat fayda ilişkisi açısından Petlas tabii ki.
tartışmasız michelin
Abi o eskidendi. Ben 2 sene önce 205 55 16 petlası tanesi 110 TL ye aldım. Bu sene 180 TL ye satıyorlardı. Benim lastikler 3. kışını görüyor bu sene lastikler ciddi sertleşti. Yolda bırakmıyor ama eskisi gibi de değil. 200 TL ye nokian yada goodyear varken gidip petlasa 180 TL vermem artık.
Kartalkaya'ya çivisiz mi çıktınız?