0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizinki yine iyi burda çalışanlardan biri milastan marmarise virajları saymış sonra bi yere daha gitmiş toplam viraj toplamı 729 muşen son adımlayarak evine 2 ayrı yoldan gitmiş ve aynı çıkmış
efsaneyi almadan önce her yerde efsane arıyodu gözlerim,satılık bulsamda alsam diye,ama bir türlü göremiyordum,cok azdı trafiktene hikmetse ben samurayı aldıktan sonra piyasa efsane kasayla coştuşöyleki;gecen gün aksam iş cıkısı(her zaman uyurum serviste)bir iki tane rastladı yolda.bende başladım saymayatuzladan küçükyalıya kadar 20 km bir mesafedetam tamına 19 tane efsane kasa saydımnerdeydiniz be abi ben almadan önce!!!!böyle konu mu olur diyenler (-)alkışlamasın lütfen,konu içinde fırcalayabilirsiniz hatta şikayet edip konuyu kilitletebilirsiniz:)eee ne yapayım bu bendeki efsane hastalığı değil manyaklığı...
ya saymaya gerek yok gelin abi benim atölyeye şu an tam 3 adet var bordo gri ve mavi renkte.. 1993 1.3 xl 1998 gli special..1997 xei.. birde selcuk abi ile senin ki var abi.. oldu mu beş bak oturduğu yerdne beşte tane çıktı az daha beklersem..dur bi aşağıya bakayım.. auris var bi tanede.. ne alem adamsın dayııııııııı
doğru bani 300.000 km bozarşöyle 70.000 km falan lazım ama....:D
hakkı abi yanından rüzgar gibi gecenleri sayamamışsın galiba
biliyor biliyor mesutumbana takılıyor sağolsun
vay arkadaş ne konuymuş yaaaa 7 sayfa olmuş yuhhhhh
murat kanka benim canavarı efsane saymıyorsun galiba tek rakibim hakkı abi ile selcuk abi
sana takılıyor ama hakkı abinin arabası egri duruyor ıslatmak gerekli bence ne dersiniz selcuk abi murat
7 sayfa saydım:d
bende E12 manyakları burda buluşalım diye konu açıcam ha şimdi