0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biz napalım o zaman selçuk abi bizimki iki kollu 3 bile değil ölelimmi yani
yürüüüüüü askerimsen anca bu saatten sonra iştimaya çıkarsın. unut samurai yi sen unuuuutki ben unutmuşum.hakkı kimselere yedirtmez onu. gösterir ama elletmez.
osmanım sen onu photsopta 5 kol bile yapar tatmin edersin kendini
iştimamı o deidğiniz nasıl bişey yeniyo mu? unutamam..samurayı dolabıma afiş yapıp yapıştırıcam..askerde millet karı kız yapıştırıken dolabımda hakkı dayımı efsane ve toyota logosu olucek..ben ellerimde siz belki randevu alabilirsiniz..ellemek için... şöyle bir sesle...din dun din dun.. hakkı beyin samurayını ellemek isteyenler.. hakkı beyin samurayını ellemek isteyenler..lütfen..numaratörden sıra alarak bekleyiniz..teşekkürler..
biraz daha gayret edersek kulubün maskot arabası olacak samurai hakkı kardeşim ilgiden memnundun... hala aynı fikirdemisin?
daha dur bu neki...samurayın lastikleirndeki hava nitrojen lastik sibop kapakları yeşil.. hangi efsanede.. var içindeki hava bile para.. sayayım mı dayıııı
photoshop kesmez beni en iyisi sen special direksiyonu alınca 3 kolluyuda senden ben alıyım olmaaa mı?
valla niyet direksyonundan ziyade sepcialin kendini almak var niyette ama.....
ula yeğen,yaptın gene yapacağını,ciğerini dısarı döktün samurayın.bak kaparlarsa elimden karışmam heee:)gel seni kertelim samurayla he ne dersin
evet evet selcuk kardeş derin bi pusu da,siz farkında değilmisiniz !
komutanım,varmı bi emriniz,emir direksiyon sökerrr
ilk buluşmada hallederiz gözüm,yerini ve zamanını sen belirle