0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oooo yeğen satışa geldik yani hee,cok ayıp ettin !sen o kadar,anlat methiyeler yağdır,dayım satarsa ilk alıcısı benim de,sonraaaa tersoooo samuray kılıcı göateriyorum sana
bende e-12 ciyim..toplıyayım mı mesut ağam bizim çocukları:D rağbet görsünler..
olur muratçım neden olmasın E12 lerde efsane olucak 3 5 yıla kalmaz bak demedi deme
babalar önden gider,çünkü evlatlar yol bilmez....!!efsane için söylenecek son sözüm budur.....
sıranızı bekleyin arkadaşım,biz daha ölmedik...efsaneye saygııı...! !
selcuk abi 87 450 km işine yararmı xli etxra 1.6 enjeksiyonlu düğün hazırlıkları batırdı beni böyle ğiderse satmak zorunda kalacam efsanemi
aman biri buluşma ayarlamasın bu kadar geyik insan böyle bi konuıda bu kadar konuşursak buluşmada filan bilmiom neler olur....şaka bi yana iyiki üye olmuşm
arkadaş bir toplantıya girdik kaçırılanlara bak besle büyüt meyveleri talan etsinler oldumu yahuu?
hakkı abin aranıyordu kardeşimyabancıya gitmez en azından
oo ayıpsın gözüm ben burdayım sen merak etme
hakkaten he metin kardeş satcaksan sevdiğim bi abime lazım...
bak kardeşim bu işler sıcağıyla biter.metinin cebi vardı bendebilmiyorum ciddimi ama...?
selçuk varya şu anda gözümden yaş geldi gülmekten ya,sana ifade edemem burda görmen lazım ömürsün vesselam yok koycam kokpitide, o zaman direksiyonun deri dikişleri belli olmuyo pek,uzak kalıyo yani.