0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu en sonunda müzik sistemini değiştirdim.Çok da güzel ve maliyeti düşük oldu.Ön Kapılara jbl 70w rms mid bass takımıArka hoparlörlerin yerine 4 yollu jvc 80w 16*9 hoparlörSierra 5 kanal anfi bass kontrollü100w Jbl 30 Cm kabinli bass Çok orjinal bir montaj oldu.Maliyet ise işçilik dahil 890 tl.Birde montaj olayı bayagı zorluyor iyi tesisatçı lazım isteyenlere avrupa yakasında temiz çalışan bir usta tavsiye edebilirim.Ben çok memnun şahsen ustanın çalışmasından 4 veya 5 saat sürdü montaj yaptırcak arkadaşlarının bilgisi olsun
Ana Ünite değişmeden hiç bir zaman mükemmel bir ses alamazsınız benden söylemesi...
bu durumda kullanacagın donusturucu ve anfi kalbosunun kaliteliliği önemli.. sonuçta sesleri onlar sayesinde aktaracaksın ama anfi konusunda emin değilim bence daha kaliteli bi anfi kullanmalısın jbl gibi pionner gibi kenwood gibi
xetec de kullanabilirsin arkadasıma bağladım onda da auris var o sesi o anfiden alacagımı dusunemedim acıkcası cok guzel bir sesi var hemde kullandıgımız 4 kanal bi anfi. ona da iki oval 350 lik kenwood hoparlor ve kenwood 1200 bas kabin bagladım teyb orjinal muthis ses veriyo anfiyi fiyatları aşağıdaxetec vektör 200.4 anfi 200 kenwood 350w hoparlör 99 kenwood 120w woofer 199