0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih bey bende aracı alırken orjinal navitecin navigasyonunu taktırdım şu ana kadar memnunum iyi ses için kabinin değişmesi derken heralde ana üniteden yani teypten bahsedilyor evet bu doğru fakat güçlü bir sistem için ana ünite değişimi yanında güçlü bir amfide şart . Yalnız öyle amfiler varki piyasada ana ünite değişmeden bile muhteşem sesler alınabiliyor .Ama marka ve model verin derseniz bilmiyorum .Kısaca iyi bir ses için ana ünitenin değişip değişmiceği amfinin kalitesine ve gücüne bağlı.
Mahmut bey;ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Aşağı yukarı aklımda bir fikir oluştu.Tabi öncelikle henüz test etmediğim aracımın orjinal ses düzeninle ve çeşitli output aygıtlarla deneyeceğim mp3 player, ipod,bluetooth gibi daha sonrada iyi bir ses tesisatçısına danışmak lazım eğer ki memnun kalmazsam.saygılar ,sevgiler.
Mahmut bey serviste takılan cihaz flyaudio markalı amerkan menşeeli,fakat dikkatimi çeken unsur tv olmaması,sanki tv nin olması gerekiyordu.dvd sekmesinde surround seçeneği var.seçenekte stadyum,disko,sinemave birşey daha vardı,hatırlayamadım şimdi.ses sekmesi var burdada loud,bass,tis ve birşeydaha var onuda hatırlayamadım ve ayriyetten bunların +/- khz di sanırım seçme şansı var.açıkçası ben o ayralardan fazla birşey anlamadım.öyle aşağı,yukarı kulağıma hoş gelen şekilde bıraktım ama lakin sanırım son seçeneklerimide kayıt etmiyor bıraktığım şekilde, ya çıkış için ''menü'' tuşuna bastığımdan dolayı yada ''geri'' tuşuna bastığımdan dolayı.Eğer sizin aşağı yukarı ekolayzır olarak bahsettiğniz şey benim anlattıklarım la aynı ise sizin yaptığınız ayarları bende uygulamak isterim,belkide ekstra birşey yapmaya gerek kalmaz.saygılar,sevgiler.
Japon arabaları gibi genel bir tabir kullanmamalısınız, japonlardan sadece toyotaların ses sistemi berbat, hondanınki cenifer gibi valla , güm güm öttürüyor