0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen bisikletimi asla tamircilerin cani ellerine bırakmam çünkü kimse başkasının malına kendi malı gibi özen/e/mez o yüzden hep kendim yaparım yağı tamiri şusu busu jant ayarına kadar unutmadan bendeki 21 vitesti son 1 vites dişlisi dağ vitesi idi bizimki dağ işinden çok seyahat ve akrobasiydi D
bizde kas gücünden çok mekanik güçü kullanıyorduk örneğin bir yerden uçarken hızımı korur pedal seviyemi eşitler ön uçuruma geldiğinde yüklenip çektiğim zaman sıçrardı ve bazen 2.5 metre uçtuğumu bilirim 3 yıldızlı bir otelin 4-5 metrelik merdivenlerinden ön teker üzerinde nasıl indiğimi otel görevlileri bile şakılıkla izledi adamlar kovalayamadılar beni ne işin var otel girişinde diye
ne işim olcak bütün muş memlekete tanıtım yapıyoduk yeni süzmeler diye pedallarım metaldı zaten ama o metal pedallardan ne çektim kaç defa ayağım kaydıda bileğimi kesti ama hiç akıllanmadım ama ben ravelli 21 vites düz kalın oval borulu gövdemi lastiklerini frenlerini ve 21.vitesini hiçbirşeye değişmem lastikler sanki yola yapışıyordu hertürlü zemine uyumu vardı 21.viteste uçuyordum resmen fren desen diskliden çok daha iyiydi ve dha kıvraktı.Gerçi kıvraklığı benim onu daha çok kullanıp alışkın olmamdan kaynaklanıyordu ama bisikletin en zevkli yanı risk almaktır ya kurtarırsın ya patlarsın
Aslınsa sadece balatadan kaynaklanmaz bazen halat ve borusunun içi kurur sana çok kuvvet uygulamak düşer halatı yağla bir derim.Bisikletçiler pek anlamaz ama tecrube var yani burda yağla dene bence birde balatanı shimano alcam diyon fiyatlarından haberin varmı ayarlanabilir maşaya bence hiç gerek yok bisiklet yerden kesildiği zaman arada boşluk oluşup küt küt etmesin senin dengeni bozmasın yeterlidir ama tabi senin kullanım alanlarına ve zevkine kalmış
Anlaşılan msn muhabbetiniz buraya taşmış Bende bisikletçiyim Ercüyle eskişehirde yardırıyoruz Benim bisiklet anlatılmaz yaşanır 3 bisikletin parçaları var üzerinden bildiğin toplama
Konuyu genişletin bari de ileride hep beraber bir bisiklet gezisi yapalım. Gerçi antrenmansızım şu sıra bisiklet için.
Bisikleti sattık. Tamamen duygusal bişr girişimdi . Elektrikli bisikletimle takılırım eşinize ama menzilim 35 km ona göre .İlk bisikletim Pinokyo idi. Lastikleri dahil kıpkırmızı boyamıştık. Dehşet ön kaldırırdı. Katlanırdı ama hiç katlanmadı . Sonra kısa bir süre BMX kullandım. Sonra Castello Tracker Oldu. Sonra Geotech Ascent. Şimdi Ekobis Maxi
geotech ascent candır benim arkadaşımda aldı ama senin maşadan yoktu onda farklıydı