0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onu diyorum bende mekanikte metallerde balata lastik veya kavçuk olan eski sistemlere papuç
yaa dur karıtı benimki eski sistem disk teknolojisi yok ama ben yinede balata diyorum
Öyle deme işte bu sefer benim hatlarıda karıştırıyorsun
çocukken en büyük hayalimdi ama hiç sahip olamadım40 yaşımda bi bisiklet aldım onuda yazlıkta bıraktım, atmışlardır zaar
ahh ahh küçükken ki hala küçüküm ama daha küçükken çok binerdik sonra babam kendine motosiklet aldı ve işte o günden sonra anladımm .. pedal çevirmenin sonu yok (: şimdilerde bisikletler iskelet halinde evin ardiyesindedir :/ tembelliğin de payı var tabi tüm suç babamda değil
evet suç babamda değil nerden bilcektiki ben büyüyünce bisikleti satıp ondan gizli gizli arabyı kaçırıp benzin çekip akşama kadar gezip gelip aynı yere park etceğimi
Napalım corolla sevdası insana neler yaptırıyor
aakkaaarrrr!!! Ah bide şöle biraz param olsa bi açık hava kiti sonra hızlı kalkışş sistemi bide spor buji ve kablo döşedimi tmmdır
yoo tam 05 sol sd içer benzin akar otoyola
evet bizimkide elektronik bide aracın 20bin bakımı dışında hiç bakım yapılmadı şimd 50binde ölüyo araç hiçbi parçası değişmedi ama bmw 3.20 ile kalktım şöle burun farkı ile 3vitese geçtim sonra kovalamadım zaten o pes etti
30 000kmlik yağmı var o arabada yok artık git değiştir kendin değiştir motoru kucaklıcaksınız yoksa aman diyim
Yok canım yağ ve yağ filtresini 10bi olmadan değiştiririz ama buji değişcek hav polen filtresi motor soğutma suyu fren debriyaj fren ve dreksiyon hidroliği değişcek ama daha hiçbiri değişmedi subap ayarı yapılcak yapılmadı.Boğaz temizlencek daha temizlenmedi oo daha neler neler
neyse konu bisiklet senin liste uzun