0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hikmetcan bildiğin veya kullandığın bize önerebileceğin iyi bir marka varmı?montajını yaparken orjinaline dönülmeyecek işlemler yapılıyormu,farla oynama delme,açma ....vb.montajı nasıl oluyor.fiyatlar ne durumda.ayrıca ebaydaki set tammı yoksa olması gereken başka parçalar mevcutmu.bilgi verirsen seviniriz.
hikmetcan çok teşekkür ederim.imtec leri araştırayım o zaman almışken iyisini almak en güzeli.
önemli değil aykut abi imtec leri araştır ucuza bulursan kaçırma gerçekten çok iyi bi marka 2006 da 650 liraydı sonra baya bi düştü ama şu anda ne kadara bulabilirsiniz bilmiyorum ne desem yalan olur ama gerçekten paranın hakkını verecek markalardan biri...
Hikmetcan imtec dil M-Tec xenonların arasında en kalitelileri arasında yer alır dediğin gibi 2006 yıllarında 650 lira civarındaydı ama şimdi hepsiburadada 180 lira civarında H4 olanlar biraz pahalı ama aurisin ve corollanın farları h4 dil ondan bizi bağlamaz .
hikmetcan 2011 makyajlı kasa aurislerin ampul tipini biliyormusun.hepsiburada da m-tec 6000k silver serisi setler mevcut 180 tl ampul tipini net öğrenirsem alıcam.http://www.hepsiburada.com/Liste/m-tec-silver-h11-6000k-xenon-far-kiti-7688/productDetails.aspx?categoryid=271585&productid=otelf7688
i harfini fazla koymuşum yanlışlıkla ama senin yazdığında yanlış mtec o kutusundada mtec yazar
mtec te silver ve gold diye iki seri mevcut farklarını bilen varmı?bir yerde silver serisinin 2'nci kalite olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı nerede okudum hatırlamıyorum.
hikmetcan zaten gold serisini nedense piyasada çok bulamadım bütün sitelerde silver var gold serisinin ise kısıtlı ampul çeşidiyle satıyorlar.senin ve mahmut kardeşimin sayesinde bu konuda epey bilgilendim.