Gönderen Konu: arkadaslar aracım nasıl olmus olumlu olumsuz fikirlerinizi alabilir miyim?  (Okunma sayısı 10356 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
hikmetcan bildiğin veya kullandığın bize önerebileceğin iyi bir marka varmı?montajını yaparken orjinaline dönülmeyecek işlemler yapılıyormu,farla oynama delme,açma ....vb.montajı nasıl oluyor.fiyatlar ne durumda.ayrıca ebaydaki set tammı yoksa olması gereken başka parçalar mevcutmu.bilgi verirsen seviniriz.
aykut abi bana kalsa parayı bastırıp imtec almak iyidir derim ... ama ben toyotanın kullandığı farları aldım servisten... xenonda delma açma gibi şeyler yapılmaz adaptör bi yere monte edilip kablosu uzatılır ve takılır... fiyatlar 100- 120 tl den başlıyor örneğin monzalar 120 tl civarında... e baydaki tamamiyle set halindedir...
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
hikmetcan çok teşekkür ederim.imtec leri araştırayım o zaman almışken iyisini almak en güzeli.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Land Cruiser Prdao 3.0 D-4D
  • Araç: Land Cruiser
  • Kan Grubu: A-
gayet hoş duruyor tavanda folyo var galiba yakışmış  spoiler   dediğin gibi şart  ;)
Land Cruiser Prdao 3.0 D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
hikmetcan çok teşekkür ederim.imtec leri araştırayım o zaman almışken iyisini almak en güzeli.
önemli değil aykut abi imtec leri araştır ucuza bulursan kaçırma gerçekten çok iyi bi marka 2006 da 650 liraydı sonra baya bi düştü ama şu anda ne kadara bulabilirsiniz bilmiyorum ne desem yalan olur ama gerçekten paranın hakkını verecek markalardan biri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
önemli değil aykut abi imtec leri araştır ucuza bulursan kaçırma gerçekten çok iyi bi marka 2006 da 650 liraydı sonra baya bi düştü ama şu anda ne kadara bulabilirsiniz bilmiyorum ne desem yalan olur ama gerçekten paranın hakkını verecek markalardan biri...
Hikmetcan imtec dil  M-Tec xenonların arasında en kalitelileri arasında yer alır dediğin gibi 2006 yıllarında 650 lira civarındaydı ama şimdi hepsiburadada 180 lira civarında H4 olanlar biraz pahalı ama aurisin ve corollanın farları h4 dil ondan bizi bağlamaz . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • SAKARYASPOR
    • www.kar-ton.com
  • Kan Grubu: A+
Aracınız hayırlı olsun çok beyendim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
hikmetcan 2011 makyajlı kasa aurislerin ampul tipini biliyormusun.hepsiburada da m-tec 6000k silver serisi setler mevcut 180 tl ampul tipini net öğrenirsem alıcam.

http://www.hepsiburada.com/Liste/m-tec-silver-h11-6000k-xenon-far-kiti-7688/productDetails.aspx?categoryid=271585&productid=otelf7688

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Hikmetcan imtec dil  M-Tec xenonların arasında en kalitelileri arasında yer alır dediğin gibi 2006 yıllarında 650 lira civarındaydı ama şimdi hepsiburadada 180 lira civarında H4 olanlar biraz pahalı ama aurisin ve corollanın farları h4 dil ondan bizi bağlamaz . :)
i harfini fazla koymuşum yanlışlıkla ama senin yazdığında yanlış :D mtec o kutusundada mtec yazar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
hikmetcan 2011 makyajlı kasa aurislerin ampul tipini biliyormusun.hepsiburada da m-tec 6000k silver serisi setler mevcut 180 tl ampul tipini net öğrenirsem alıcam.

http://www.hepsiburada.com/Liste/m-tec-silver-h11-6000k-xenon-far-kiti-7688/productDetails.aspx?categoryid=271585&productid=otelf7688
farlar h7 sislerde h11 aykut abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
i harfini fazla koymuşum yanlışlıkla ama senin yazdığında yanlış :D mtec o kutusundada mtec yazar :)
Bende ' - ' fazla koymuşum . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
mtec te silver ve gold diye iki seri mevcut farklarını bilen varmı?bir yerde silver serisinin 2'nci kalite olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı nerede okudum hatırlamıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
tek kelimeyle abartıdan uzak veçok tatlı olmuş maşallah kazasız belasız sürüşler.bende bişeyler yapacamda aile olarak kullanıldığı için ağır ağır ürkütmeden yapmam gerekiyor önce cam filmi yaptım ardından xenon sırada yay gelecek onun ardından jant lastiğe geçilecek bakalım neler olacak
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
mtec te silver ve gold diye iki seri mevcut farklarını bilen varmı?bir yerde silver serisinin 2'nci kalite olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı nerede okudum hatırlamıyorum.
2 inci kalite demek yanlış olur sonuçta mtec... ama gold tabiki üst sınıf... dayanma süresi vardır xenonların gold biraz daha fazla dayanıyor bildiğim kadarıyla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
kardeş hoş olmuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
hikmetcan zaten gold serisini nedense piyasada çok bulamadım bütün sitelerde silver var gold serisinin ise kısıtlı ampul çeşidiyle satıyorlar.senin ve mahmut kardeşimin sayesinde bu konuda epey bilgilendim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
hikmetcan zaten gold serisini nedense piyasada çok bulamadım bütün sitelerde silver var gold serisinin ise kısıtlı ampul çeşidiyle satıyorlar.senin ve mahmut kardeşimin sayesinde bu konuda epey bilgilendim.
gold serisine gerek yok zaten aykut abi silver her türlü işini görür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Güle güle kullan kardeş hoş olmuş
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA