Gönderen Konu: arkadaslar aracım nasıl olmus olumlu olumsuz fikirlerinizi alabilir miyim?  (Okunma sayısı 10465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
sağol teşekkür ederim sercan

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
çok güzel olmuş kardeşim nazar değmesin..  :alkis:
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
Çok güzel olmuş aracınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • t-sport
  • Araç: Corolla
emek ve para harcamışsınız, güzel olmuş. egsozun çift taraflı olması güzel ama bence oval egzos kullansaydınız daha hoş olabilirdi. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
bundan sonra toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
emek ve para harcamışsınız, güzel olmuş. egsozun çift taraflı olması güzel ama bence oval egzos kullansaydınız daha hoş olabilirdi. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

sağol teşekkür ederim kadir.bende düşündüm oval egzos.çifti için beklemem gerekti biraz ondan bende bunu taktım ilerde değişirim  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
Merhaba alican aracın çok güzel bendede aynı aracın beyazı var tavan kaplamayı nerde yaptırabilirim kaça çıkar acaba ?
toyoooo toyota :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Mehmet Kayhan İŞÇİ
Maşallah Diyelim Nazar Değmesin Güzel Olmuş, Eline Sağlık...
Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
bencede gayet güzel olmuş aracınız...
SUBARU FORESTER 2.0X OTOMATİK-Milano sıralı sistem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
Maşallah Maşallah Çok tatlı oLmuş Araç...
Şu Pazartesi Gelsede Auris'ime Kavuşsam artık (:

"auris yazılı ışıklı kapı eşikleri:65"
(Üye arkadaşın biri ön iki kapı için 80TL, 4 kapı için 120TL. )
fıyat verıyor sen 65 ı kaç Kapı için yazdın ve nerede yaptırdın?

Zenonlar neden 600 ? serviste bıle 400-450 tL arası ?
2011 Kar Beyaz Confort Extra Toyota AuriS (:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Merhaba alican aracın çok güzel bendede aynı aracın beyazı var tavan kaplamayı nerde yaptırabilirim kaça çıkar acaba ?

selam erman valla arkadaşalrım onu hediye olarak yaptırdılar bana tam olarak yerini bilmiyorum ama sanırım bostancı girişinde contınental lastik var ona gelmeden bir yer var orda yaptırdılar sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Maşallah Maşallah Çok tatlı oLmuş Araç...
Şu Pazartesi Gelsede Auris'ime Kavuşsam artık (:

"auris yazılı ışıklı kapı eşikleri:65"
(Üye arkadaşın biri ön iki kapı için 80TL, 4 kapı için 120TL. )
fıyat verıyor sen 65 ı kaç Kapı için yazdın ve nerede yaptırdın?

Zenonlar neden 600 ? serviste bıle 400-450 tL arası ?
merhaba murat kapı eşikleri sadece ön kapıda var modifiyemde forumda buldum yaptırıdığm arkadaşı kendi aracına yaptırmış normalde yapmıyor rica ettim iki hafta sonra gönderdi sağolsun yani ankarada yaptırdım.xenonlar öürboyu garnatili onun için fiyatı böyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
hmmm tamam tesekkurler (: hayırlı olsun tekrar.
2011 Kar Beyaz Confort Extra Toyota AuriS (:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
merhaba murat kapı eşikleri sadece ön kapıda var modifiyemde forumda buldum yaptırıdığm arkadaşı kendi aracına yaptırmış normalde yapmıyor rica ettim iki hafta sonra gönderdi sağolsun yani ankarada yaptırdım.xenonlar öürboyu garnatili onun için fiyatı böyle

xenon konusunda katılıyorum ömür boyu garantili bende taktırdım 400lira verdim ama hiç düşünmedim çünkü garanti söz konusu burda
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
Alican aracın gerçekten harika olmuş. Yalnız arka plakalık aydınlatmasını led aydınlatmalarda değiştirirsen ve de arkadaki 'toyota' ve 'auris' yazılarını çıkartırsan çok daha güzel olur kanısındayım. Bu arada jantlarını çok beğendim. 17'' di mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
sağol teşekkür ederim melih. evet on yedi ama şimdi değiştirmeyi düşünüyorum siyah jant var aklımda yanları ince gökkuşağı ofset tarzıı.O plakalıkları yaptırıcam en kısa zamanda aklımda onlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
abi otoyolda aynaya bakıp bu aracın geldiğini görsem yoldan kaçarım  :D :D :D
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
aracın çok güzel ama en güzel tasarım bu araçta toyotanın yaptığı tasarımı aurisin bu kasada hoşuma giden 3 şeyi..1-ön tamponu ( üst ızgara alt ızgara sisler)..2-arka tampon reflektörler..3-sinyalli yan aynalar.. benim en çok dikkatimi çekenler bunlar..zaten ne uygulasanda yakışır..;) güle güle kazasız belasız günlerde..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
alican kardeşim eline sağlık aracın çok güzel olmuş; kazasız, belasız,cezasız sürüşler dilerim.zent marka jantlar ve yayların hakkında detaylı bilgi verirmisin.sanırım jantlar çin malı,ağırlıkları nasıl? yay konusunda tereddütlerim var aslında yay hiç düşünmemiştim ancak aracın acaba taktırsam mı dedirttiriyor.yayın şık görüntü dışında olumlu ve olumsuz etkilerinden bahsedermisin.ayrıca sanırım çift çıkış arka tampon eteği taktırmamışsın alttaki plastik kısımda oynama oynama yaptınmı yoksa egzozları plastik kısımın altındanmı çıkarttın. benim konuda boya montaj dahil 200 tl ye spoiler bulduğunu ve taktıracağını yazmıştın.en kısa zamanda fotoları ve yorumlerını bekliyoruz. son olarak aracın tam yandan bir foto koyarsan jant, yay ...vb etkileri daha net gösterirsin kanısındayım.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
sagol kardes hepımıze kazasız belasız surusler. jantlar replıka ama gercekten cok hafıfler motoru hıc yormuyor kullanım sırasında .saç jantla kıyasla tabiki biraz daha agır gelir ama inan 1 2 kiloyu geçmez.bence yay konusunda kesinlikle tereddüt etme taktırdığın zaman kesinlikle yenp yeni bir araca biniyor gibi oluyoırsun görünüşü inanılmaz değişiyor ;tabi bazı olumsuz yanları var çoğu yerde dikkat ediyorsun altı vurmasın diiye ama inan bana aracını o şekilde görmeye değer :)olumlu yanı seni çok mutlu ediyor aracı çok spor gösteriyor ve yol tutuşunu arttırıyor.egzost taktırırken tamponla hiç oynama yapmadım direk tamponun altına yaptırdım.spoiler pazartesi gelicek biraz gecikti taktırdıktan sonra resimleri koyucam.araca ufak tefek bir kaç şey yaptırdım aynaları kaplattım birde spoıler gelsın ondan sonra resim çekip koyucam o zaman yandan resimlerinide çekip koyarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
alican kardeşim kaçlık yay taktırdın yani ölçüleri nedir ve kaça taktırdın bende aracıma yay ve jant taktırmak istiyorum ama jant konusunda kararsızım seninki gibi birşeymi taktırsam yoksa 5 kol jantlardanmı taksam