Gönderen Konu: arkadaslar aracım nasıl olmus olumlu olumsuz fikirlerinizi alabilir miyim?  (Okunma sayısı 10359 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
sagol kardes hepımıze kazasız belasız surusler. jantlar replıka ama gercekten cok hafıfler motoru hıc yormuyor kullanım sırasında .saç jantla kıyasla tabiki biraz daha agır gelir ama inan 1 2 kiloyu geçmez.bence yay konusunda kesinlikle tereddüt etme taktırdığın zaman kesinlikle yenp yeni bir araca biniyor gibi oluyoırsun görünüşü inanılmaz değişiyor ;tabi bazı olumsuz yanları var çoğu yerde dikkat ediyorsun altı vurmasın diiye ama inan bana aracını o şekilde görmeye değer :)olumlu yanı seni çok mutlu ediyor aracı çok spor gösteriyor ve yol tutuşunu arttırıyor.egzost taktırırken tamponla hiç oynama yapmadım direk tamponun altına yaptırdım.spoiler pazartesi gelicek biraz gecikti taktırdıktan sonra resimleri koyucam.araca ufak tefek bir kaç şey yaptırdım aynaları kaplattım birde spoıler gelsın ondan sonra resim çekip koyucam o zaman yandan resimlerinide çekip koyarım.

alican kardeşim profilindeki yaş doğrumu yoksa yanlışlıklamı yazdın?
bilgi için teşekkürler.fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
alican kardeşim kaçlık yay taktırdın yani ölçüleri nedir ve kaça taktırdın bende aracıma yay ve jant taktırmak istiyorum ama jant konusunda kararsızım seninki gibi birşeymi taktırsam yoksa 5 kol jantlardanmı taksam

aradığınız cevaplar konu içinde verilmişti.
ön cam dahil bütün camlara film:350 göztepede lumar var orada yaptırabilirsiniz işlerinde gerçekten çok iyiler.
h&r yay 3.5cm:370
zent marka 17 ınc offsetli jant:850
maxxis lastikler:650
tavan folyo kaplama:220
xenon far:600
susturucu iptali düz boru:30
çift çıkış egzost iki tanesi:100
auris yazılı ışıklı kapı eşikleri:65

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Aracınız çok sade ve güzel duruyor... elinze emeğinize sağlık. fakat arkaya bi spoyler.. aynalarada siyah folyo çektirirseniz dahada güzelleşir diye düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Aracınız çok sade ve güzel duruyor... elinze emeğinize sağlık. fakat arkaya bi spoyler.. aynalarada siyah folyo çektirirseniz dahada güzelleşir diye düşünüyorum
aynalara siyah folyosu çekildi alican ın... spoiler ide halletmek üzereyiz aracı güzel oldu ama pek giremiyor bu aralar foruma...
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
aykut bey bu arada yaşı doğru niye sorduğunuzu merak ettim de :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
sagol kardes hepımıze kazasız belasız surusler. jantlar replıka ama gercekten cok hafıfler motoru hıc yormuyor kullanım sırasında .saç jantla kıyasla tabiki biraz daha agır gelir ama inan 1 2 kiloyu geçmez.bence yay konusunda kesinlikle tereddüt etme taktırdığın zaman kesinlikle yenp yeni bir araca biniyor gibi oluyoırsun görünüşü inanılmaz değişiyor ;tabi bazı olumsuz yanları var çoğu yerde dikkat ediyorsun altı vurmasın diiye ama inan bana aracını o şekilde görmeye değer :)olumlu yanı seni çok mutlu ediyor aracı çok spor gösteriyor ve yol tutuşunu arttırıyor.egzost taktırırken tamponla hiç oynama yapmadım direk tamponun altına yaptırdım.spoiler pazartesi gelicek biraz gecikti taktırdıktan sonra resimleri koyucam.araca ufak tefek bir kaç şey yaptırdım aynaları kaplattım birde spoıler gelsın ondan sonra resim çekip koyucam o zaman yandan resimlerinide çekip koyarım.

yukarıdaki kardeş şeklindeki hitabı neye istinaden söylediğini merak ettim.acaba yaşıtmıyız diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...Toyota Gibi Adam
  • Kan Grubu: AB-
bencede güzel duruyor fakat hikmetten jant konusunda yardım alsaydın keşke..:P birde logo iptali şarttt.
Kaptanın İyisi Fırtınalı Havada Belli Olur...ŞA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Pek bi güzel gözüktü şimdi gözüme Auris, Hikmettt kıskanmasa barii :islik: Yalnız 2 tane egzos ucu neyinize yetmiyor da 4 lüyorsunuz onu hala anlamıyorum. Takılacak araba var, takılmayacak araba var. Yine de yanlış anlamayın lütfen söylediklerimi kötü niyet olmaz bende Hikmetcan bilir :-[
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Pek bi güzel gözüktü şimdi gözüme Auris, Hikmettt kıskanmasa barii :islik: Yalnız 2 tane egzos ucu neyinize yetmiyor da 4 lüyorsunuz onu hala anlamıyorum. Takılacak araba var, takılmayacak araba var. Yine de yanlış anlamayın lütfen söylediklerimi kötü niyet olmaz bende Hikmetcan bilir :-[
  ben daha resimlerimi atmadım nagi :D alican çok sevdiğim ve çok samimi olduğum arkadaşlarımdan biridir yanlış anlamaz merak etme ama zevk meselesi bunlar ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
yukarıdaki kardeş şeklindeki hitabı neye istinaden söylediğini merak ettim.acaba yaşıtmıyız diye.
yazdığınız zaman yaş durumunuz gözüküyormuydu? yada gözünden kaçmış olabilir yaşınız yoksa kardeş kelimesini kullanmazdı kendisi gereken açıklamayı yapacaktır mutlaka girince... burada herkes beni nasıl tanıyorsa alican ı da öyle tanıyabilirsiniz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
anlıyorum yaş hep vardı ancak sorun değil,alican kardeşim gözden kaçırmıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 4 kere teşekkür edildi
çok güzel olmuş gercekten araba... kazasız belasız yolculuklar gecirirsiniz umarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
anlıyorum yaş hep vardı ancak sorun değil,alican kardeşim gözden kaçırmıştır.
sağolun anlayışınız için :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
araba sağlam olmuş allah kaza bela vermesin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.4 vvt-i/ 1.6 comfort/ 1.6 advance... Corolla..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 4 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
maşallah çok iyi görünüyor. abartı bi görünüm yok SÜPER ;)
tavan cam dimi? :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
maşallah çok iyi görünüyor. abartı bi görünüm yok SÜPER ;)
tavan cam dimi? :)
  cam tavanlı olanı yok ne yazık ki... tavan filmi araçtaki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)

şahane olmuş kardeş..kazasız belasız inşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
hikmetcan bildiğin veya kullandığın bize önerebileceğin iyi bir marka varmı?montajını yaparken orjinaline dönülmeyecek işlemler yapılıyormu,farla oynama delme,açma ....vb.montajı nasıl oluyor.fiyatlar ne durumda.ayrıca ebaydaki set tammı yoksa olması gereken başka parçalar mevcutmu.bilgi verirsen seviniriz.