0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sagol kardes hepımıze kazasız belasız surusler. jantlar replıka ama gercekten cok hafıfler motoru hıc yormuyor kullanım sırasında .saç jantla kıyasla tabiki biraz daha agır gelir ama inan 1 2 kiloyu geçmez.bence yay konusunda kesinlikle tereddüt etme taktırdığın zaman kesinlikle yenp yeni bir araca biniyor gibi oluyoırsun görünüşü inanılmaz değişiyor ;tabi bazı olumsuz yanları var çoğu yerde dikkat ediyorsun altı vurmasın diiye ama inan bana aracını o şekilde görmeye değer :)olumlu yanı seni çok mutlu ediyor aracı çok spor gösteriyor ve yol tutuşunu arttırıyor.egzost taktırırken tamponla hiç oynama yapmadım direk tamponun altına yaptırdım.spoiler pazartesi gelicek biraz gecikti taktırdıktan sonra resimleri koyucam.araca ufak tefek bir kaç şey yaptırdım aynaları kaplattım birde spoıler gelsın ondan sonra resim çekip koyucam o zaman yandan resimlerinide çekip koyarım.
alican kardeşim kaçlık yay taktırdın yani ölçüleri nedir ve kaça taktırdın bende aracıma yay ve jant taktırmak istiyorum ama jant konusunda kararsızım seninki gibi birşeymi taktırsam yoksa 5 kol jantlardanmı taksam
Aracınız çok sade ve güzel duruyor... elinze emeğinize sağlık. fakat arkaya bi spoyler.. aynalarada siyah folyo çektirirseniz dahada güzelleşir diye düşünüyorum
Pek bi güzel gözüktü şimdi gözüme Auris, Hikmettt kıskanmasa barii Yalnız 2 tane egzos ucu neyinize yetmiyor da 4 lüyorsunuz onu hala anlamıyorum. Takılacak araba var, takılmayacak araba var. Yine de yanlış anlamayın lütfen söylediklerimi kötü niyet olmaz bende Hikmetcan bilir
yukarıdaki kardeş şeklindeki hitabı neye istinaden söylediğini merak ettim.acaba yaşıtmıyız diye.
anlıyorum yaş hep vardı ancak sorun değil,alican kardeşim gözden kaçırmıştır.
maşallah çok iyi görünüyor. abartı bi görünüm yok SÜPER tavan cam dimi?
atkadaşlar bu 2 xenon kit hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim.pek anlamıyorum açıkçası.http://cgi.ebay.com/Toyota-HID-Xenon-Conversion-Kit-Auris-Hilux-Verso-RAV4-/250577467143?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a5794b707http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Toyota-HID-Xenon-Conversion-Kit-Auris-Hilux-Verso-RAV4-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem5ad705fdeaQQitemZ390154550762QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories