0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi, kemal bey aracın markası ve modelini farın sahip olduğu özellikleri bildirirseniz yardımcı olabilirm..
Kararmış yani.Öyle mi ?
toyota corolla 2002 aslında resim eklemeyi bulabilirsem resimini ekleyecem ama bulamadım henüz
benim eski astramda vardı. cif yüzey temizleyici ile güzelce silmiştim bir bez yardımıyla. %90 oranında düzelmişti..
ek bir bilgi olarak arabaların genelde kapı kollarına yakın yerlerde kapıyı açarken yüzük vs dokunan yerlerde kalemle çizmiş gibi bir iz-leke olur. bunuda bir pamuğa cif döküp ovalarsanız hemen gidiyor. bilginize.....
http://imageshack.us/ bu siteden resim yükelyebilrsiniz borowse yazan kısımdan resminizi bulun yüklenir altta linkler cıakcaktır orayı kopyalıyp sitemizdeki cevap yazma yerine yapstırın gönderin bu kadar
Peki ya içten karardıysa, acaba böyle bir durum mu var. Pasta ile bir deneyin bakalım ne olacak.
Kemal hocam bizim arkadaşın fiestasında aynısı vardı.Sonax bayisinde bununla ilgili kocaman afiş vardı; far temizleniyor şeklinde eski hali ve yeni halini gösterir resimleri falan vardı.Gittiğimizde bir doblonun farlarını yapmışlardı çok güzel olmuştu.Ama fiestanın farları temizlenmedi. gerekçe olarak da ; kir pas olursa temizlenebilir ama bu farların içine yağmur suyu buğu yapmış bu çıkmaz dediler..Bilginize, saygılar
Tam düşündüğüm gibi güneş yanığı , farları değiştirmeniz gerek