0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota corolla 2002 aslında resim eklemeyi bulabilirsem resimini ekleyecem ama bulamadım henüz
abicim bu bahstetiğinz farlar cam mı ? plastik mi..? bir sorumda bu olucak sonra yaptığım v euyguladığım aşamalrı yazacağım..yardımcı olmaya çalışacağım..
Kemal abi madem hemşeriyiz buyrun size far parlatma ile ilgili daha önce bu siteden aldığım uygulamalı bir döküman linkini veriyorum...Sanırım o uygulamayı gerçekleştirirseniz sorununuz hallolacaktır...http://rapidshare.com/files/424605762/far_parlatma.pps
HArikaymış kardeşim hakikaten ama bunu kim nerde yapıyor acaba??
Zafer bey bütün markaların araçlarında bu sorun var maalesef.Aracın farları plastik ise kalitesine göre değişiyor zamanla güneş ışınları veya zararlı başka amddeler(araç yıkarken kullandıgınız deterjan vs.)farın üstündeki koruyucu tabakaya zarar veriyor..Kemal bey size gelince ben kendim babamın avensisine yaptım gayet iyi oldu 1 saatinizi alıyor.Hırdavatcıdan 1200 ve 2000 lik sulu zımpara alın.İlk önce 1200 ile farın üstünü hafif ıslatıp zımparalayın sonra aynı şekilde farı ıslatıp 2000 ile zaımparalayın.zımpara yaparken farı bir sünger yardımıyla ıslak tutun.bu şekilde yapın.En son pasta ile farı iyice pasta yapın farkı göreceksiniz..Zımparaların maliye 1,5 tl her birinden 2 tane alsanız 4 zımpara 6 tl.5 tl de pasta.Dışarda yaptırsanız her far için 50 tl istiyorlar.
İncelemenizi öneririm:http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=206
bendede var bu sorun . Ben pasta cila yaptım makina ile sararıklar düzeldi . 0 numara zımpara ile yaptım cizikler gitti gene pasta yaptım tabi . dışı parladı gayet ama içindeki siyahlık gitmiyor o ampulun plastiği yaktığı için oluşmuş düzelme sansı yok
abicim yorumalrı yeni okudum da sivasta sonax var haberin olsun taa erzincana gitmeye gerek yok sivassporun kapalı otoparkı var onun içinde yerleri
Uğur bey hakikaten güzel bir temizleyiciymiş ama istanbul heralde plakadan anladığım kadarıyla. Acaba bu temizleyiciyi bulsak da o makine olmadan kendimiz temizleyebilir miyiz acaba