0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Para biriktirmek yerine taksitle alsan ufak ufak ödersin.
Ercüment 20 yaşına geldiğinde arabanızın halini hayal bile edemiyorum bu yaştan böyle şeylere kafa takıyorsan iyi bir araba yapacağına inanıyorum bu açık hava filtrelerinden pek bilgim olmaz ama olurda bir yerden duyarsam 200 tl nin altında diye seni bilgilendiririm.
Yok dışarı bişi yapmam derdim yıllardır motorla ilgili dışı zaten çok karizmatik gerek yok değiştirmeye teşekkür ederim abi
Şimdi yapmam diyorsun ama ilerde yapacağına inanıyorum.
dışına para harcamayı cidden düşünmüyorum ama farına yapıcağım bi olay var okadar
Zaten bu gibi işler genelde farlardan başlar Ercüment sonra jant yay lastik cam filmi derken bakmışın araba değişmiş farkında bile olmassın.
valla jant düşünüyorum ama bunu orjinal jantları var ondan temiz bulabilirsem ondan istiyorum farlara sadece angel eye istiyorum okadar belki film
Ercüment hele filtre işini çöz onlarda sırayla olur. dediğim gibi ben filtreden anlamam ama bazen internette falan oto aksesuarlarına bakarken görüyorum olurda denk gelirsem sana dönerim .
Birde filtresi sesi alarak (6000 devir vites atarım ) 25 krş yakıyor
2000 cc motor, 6000 devirde vites atıyon ve 25 kuruş yakıyor öyle mi ?
Nasıl ayar tutmadı yaa bende hiç bir sorun yok güzel bir gram motorun dengesi bozulmadı (Ben sanşlı adamım ) senin için üzüldüm...Birde filtresi sesi alarak (6000 devir vites atarım ) 25 krş yakıyor
benimde hava ile ilgili bi projem var aslında Tunçla konuştuk bunu oda yapalım abi demişti