Gönderen Konu: Hava flitresi kit yardımlarınız rica etsem :)  (Okunma sayısı 2742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Hava flitresi kit yardımlarınız rica etsem :)
« Yanıtla #20 : Ekim 12, 2010, 16:01:22 »
Bi önceki arabam 2000 model vvt-i di bi kaç bişeyler yapmıştım bu cai işine baya kafa yorup araştırma yaptım ancak direk al tak tarzı bu model ve motora uygun bişey malesef yok.Hoş bu kasaya göre hiç bişey yok oda ayrı.Bu yüzden custom bişeyler denemen lazım işinin ehli bi usta veya arkadaşla.Bide şöyle bişey var cai ler öyle masum şeyler değildir.Doğru konumlanması lazım ayrıca daha fazla tozu çeker motrun içine.

iyide zze112 kasayla zze121 kasanın motoru aynı oyüzden mesut abinin kit olur gibi geliyor ondan alabilirim bakıcam yani ama kesinlikle simota olucak :) dün orjinali taktım öyle rezil bir ses yok alışmışız diğerine :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 12, 2010, 16:01:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Ekim 12, 2010, 16:07:36 »
rica ederiz canım  kardeşim   yardımcı  olabildiksek  ne  mutlu  bize ;)

unutma  hava  filtresi  aracın  akciğeridir , profesyonelce  bakımını  gerçekleştirirsek daha  sağlıklı  hayatta  tutarız, yoksa o toz  partikülleri varyaaa ......

kit işine  gelince  aklımda,  ebayden  de  baktım ama  dunya  para  her biri 250$ larda  geziyorr, konuyu  mesut  abinde  görsün  gerekli  yorumu  yapar zaten

ama sen  para  biriktiricen  baska   yol  yok :)

Yapcak bişi yok abi biriktircez :D söyledim dün epey takmam ben bunu dedim neden diye bi soru geldi gerek yok biraz orjinalle gidelim dedi yok tak sen onu uzun yolda maşallahı var dedi süper hava çekiyo dedi allahım sana geliyorum dedim :D bakıcam araştırcam biriktirip uygulucam  sonraa rıııınnnn :D

Ercüment doğru yolu bulduğuna sevindim :) aslında TR de kitler yurtdışından daha uygun zaten getirtmekte senin için epey zahmetli olur, biraz dişini sıkman lazım istediğine kavuşmak için :)

benimde ahava ile ilgili bi projem var aslında Tunçla konuştuk bunu oda yapalım abi demişti ama ben maaşımı alayım ödemelerimi yapayım elimde  bişeyler kalırsa maaştan ozaman vericem sıparişi yoksa bende bekliyorum yani senin gibi ha diyince olmuyor hiçbirşey :D

Sonunda buldum doğru yolu evet abicim artık ben yarım simotacıydım artık tam olacam :D

Ayrıca senin uygulatacağın flitreyi biliyorum abi acaip olur onunla :) herhalde simotayı satarsın o takılınca :islik: :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 12, 2010, 17:09:00 »
dışına para harcamayı cidden düşünmüyorum ama farına yapıcağım bi olay var okadar :)
ondan bende yaptırcam :D tabi filitreden sonra :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 13, 2010, 11:22:31 »
Ercüment 20 yaşına geldiğinde arabanızın halini hayal bile edemiyorum bu yaştan böyle şeylere kafa takıyorsan iyi bir araba yapacağına inanıyorum bu açık hava filtrelerinden pek bilgim olmaz ama olurda bir yerden duyarsam 200 tl nin altında diye seni bilgilendiririm.
inanın ben ercüden daha hevesliydim ve bende vvti olsaydı şuan kendi sensörümü yapmaya başlamış kesinlikle aracın biyerine zarar vererek tecrübe edinmişimdir :D :D Ama inanın insanın hevesi anlık tek hevesinin geçmiyeceği şey hızdır.Bu hastalık ercüdede var sanırım direk motordan başladığına göre :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ekim 13, 2010, 12:24:13 »
inanın ben ercüden daha hevesliydim ve bende vvti olsaydı şuan kendi sensörümü yapmaya başlamış kesinlikle aracın biyerine zarar vererek tecrübe edinmişimdir :D :D Ama inanın insanın hevesi anlık tek hevesinin geçmiyeceği şey hızdır.Bu hastalık ercüdede var sanırım direk motordan başladığına göre :D

Ya motor iyidir candır babacandır akar :D dışarıya yapabileceğim bişi yok jant olayı dediğim gibi orjinal jantları var temiz bulabilirsem ilerleyen zamanlarda ondan alıcam ama şimdilik sadece flitreye yöneldim :)