0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi önceki arabam 2000 model vvt-i di bi kaç bişeyler yapmıştım bu cai işine baya kafa yorup araştırma yaptım ancak direk al tak tarzı bu model ve motora uygun bişey malesef yok.Hoş bu kasaya göre hiç bişey yok oda ayrı.Bu yüzden custom bişeyler denemen lazım işinin ehli bi usta veya arkadaşla.Bide şöyle bişey var cai ler öyle masum şeyler değildir.Doğru konumlanması lazım ayrıca daha fazla tozu çeker motrun içine.
rica ederiz canım kardeşim yardımcı olabildiksek ne mutlu bize unutma hava filtresi aracın akciğeridir , profesyonelce bakımını gerçekleştirirsek daha sağlıklı hayatta tutarız, yoksa o toz partikülleri varyaaa ......kit işine gelince aklımda, ebayden de baktım ama dunya para her biri 250$ larda geziyorr, konuyu mesut abinde görsün gerekli yorumu yapar zatenama sen para biriktiricen baska yol yok
Ercüment doğru yolu bulduğuna sevindim aslında TR de kitler yurtdışından daha uygun zaten getirtmekte senin için epey zahmetli olur, biraz dişini sıkman lazım istediğine kavuşmak için benimde ahava ile ilgili bi projem var aslında Tunçla konuştuk bunu oda yapalım abi demişti ama ben maaşımı alayım ödemelerimi yapayım elimde bişeyler kalırsa maaştan ozaman vericem sıparişi yoksa bende bekliyorum yani senin gibi ha diyince olmuyor hiçbirşey
ve sanırım asıl malzemeyi buldum
asıl malzeme çocuk http://cgi.ebay.com/ebaymotors/K-N-Cold-Air-Intake-1-8L-69-8751TR-/110592592271?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AToyota%7CModel%3ACorolla%7CYear%3A2001&hash=item19bfd5098f
dışına para harcamayı cidden düşünmüyorum ama farına yapıcağım bi olay var okadar
Ercüment 20 yaşına geldiğinde arabanızın halini hayal bile edemiyorum bu yaştan böyle şeylere kafa takıyorsan iyi bir araba yapacağına inanıyorum bu açık hava filtrelerinden pek bilgim olmaz ama olurda bir yerden duyarsam 200 tl nin altında diye seni bilgilendiririm.
inanın ben ercüden daha hevesliydim ve bende vvti olsaydı şuan kendi sensörümü yapmaya başlamış kesinlikle aracın biyerine zarar vererek tecrübe edinmişimdir Ama inanın insanın hevesi anlık tek hevesinin geçmiyeceği şey hızdır.Bu hastalık ercüdede var sanırım direk motordan başladığına göre