Gönderen Konu: Ağabeyler, Ablalar,Arkdaşlar,Kardeşler Herkesin Yardımlarını Bekliyorum xS .S  (Okunma sayısı 2711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Öncelikle herkese merhaba..

Aracım Totota Corolla 1.3 Xe dir.

Şimdi ise aracımı değiştirmek istiyorum ama 3 araç arasında kaldım.. Ve bana bu konuda engin ve tecrübeli bilgilerinizden faydalanmak ve bir tecih yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, resmen bir kararsızlık içindeyim..

Düşündüğüm araçlar.

1. 1998 Model Totoya Corolla 1.6 Gli Special Editon
2. 99-02 Ford Focus 1.6 Ghia
3. 02-04 Honda Civic 1.6 Vtec

Bu 3 araç arasında sıkışıp kaldım acaba hangisini tercih etmeliyim. Her aracın iyisi ve kötüsüyle.. En son kararım Civic ' ten yanaydı hem daha modern olması, hemde yakıtı ayrıca gösterişli olmasından dolayı ve sorunsuz bir motora sahip olması ama herkes tutturmuş bir ses izolasyonu sorunu gerçekten böyle büyütülcek kadar var mı bu sorun? bu yüzden Civic biraz gözümde düştü yok son ses müzikte anca kesiliyor ,yol tutuşu kötü..

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu 3 araç içinde hangisini tercih etmeliyim. Hangisini tercih edersem memnun kalabilirm.

Donanım olarak o kadar çok büyük beklentilerim yok ama bi yol tutuşu,bir güven, aracı kullanırken bi rahatlık gerekli diye düşünüyorum.. Yakıt olarak 3ü de hemen hemen birbine yakın ama Civic önde gibi gözüküyor forumlarda araştırdığım bilgilere göre.. Ama yine de sizlerinde fikrini almak istiyorum .. Bir Toyota hayranı olarak değil hepsine aynı gözle bakıp düşüncelerimizi paylaşırsak çok daha memnun olurum..

Şimdiden Herkese Teşekkürümü bir borç bilirim...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ben 1 derim gli special hem dolu bir araba hem geniş ve efsaneleşmiş kasadır

Eğer bütçeniz var ise 2001 1.6 corollalarıda öneririm.Hem rahat ekonomik az yakar kronik sorunu yağ eksiltmesi var ama onu herzaman dediğim gibi yağ değişimlerinde bor power ekleterek çözebiliyorsunuz. gli special'a göre daha yeni bir motora ve görünüşe sahiptir ve performansı tatmin eder.

Bu izolasyon olayı lastik sesini alması michellin takarak lastik sesinin azaldığını söylüyorlar.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
alışkanlıklarına devam et bence :)
1. sıradakini al derim
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
1. ve 3.  bunlar arasında karar verirdim. Ama ben toyota sevdiğim için gli special derim :) hondanın motoru sağlam denmiş toyota için denmemiş mi :) toyotanınkide sağlamdır sorun yapmayın.

Bende toyotadan yanayım sekil doluluk konfor motor her yönden :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
1. ve 3.  bunlar arasında karar verirdim. Ama ben toyota sevdiğim için gli special derim :) hondanın motoru sağlam denmiş toyota için denmemiş mi :) toyotanınkide sağlamdır sorun yapmayın.

Bende toyotadan yanayım sekil doluluk konfor motor her yönden :)

Hayır Toyota nın motor u zaten başlı başına ayrı bir klasmanda. bende de 1.3 toyota var. kötü demek istemedim toyota ya. focus u elediğimiz de de honda ve toyota kalıyor. bu durumda da  kararsızlıkta kalıyorum. yolda bi vtech çevirip sahibine sorcam artık o dereceye geldim xD

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ben 1 derim gli special hem dolu bir araba hem geniş ve efsaneleşmiş kasadır

Eğer bütçeniz var ise 2001 1.6 corollalarıda öneririm.Hem rahat ekonomik az yakar kronik sorunu yağ eksiltmesi var ama onu herzaman dediğim gibi yağ değişimlerinde bor power ekleterek çözebiliyorsunuz. gli special'a göre daha yeni bir motora ve görünüşe sahiptir ve performansı tatmin eder.

Bu izolasyon olayı lastik sesini alması michellin takarak lastik sesinin azaldığını söylüyorlar.

burda bazı topiclerde inceledim veya başka forum sitelerinde adamlar komple iç döşeme altlarına tavanikapı içleri komple zift attırıyorlarmış.  bu kadar mı berbat durumda honda nın izolasyonu yaa.. anlamadım gitti. honda da japon aracı değil mi neden bu araçta böyle bir sıkıntı var.. yada abartılmış bu ses durumu.. sanırım en iyisi bi civic vtech kiralayıp bi kaç gün binmek olcak ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Yalnız birde şu var ki 98specialle 04 vtec arasında ki fiyat farkından ne haber ??? 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yalnız birde şu var ki 98specialle 04 vtec arasında ki fiyat farkından ne haber ??? 

Fiyat farkı önemli değil Civic te karar alırsam ona göre bütçe ayarlayabilirim. önemli olan tercihi yapabilmek.2001-2004 arası vtech kadar bütçe çıkartabiliirm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
GLI Special hemde editıon hiç durma
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Fiyat farkı önemli değil Civic te karar alırsam ona göre bütçe ayarlayabilirim. önemli olan tercihi yapabilmek.2001-2004 arası vtech kadar bütçe çıkartabiliirm.

Yav şimdi bu da farklı bi olay :D 

2004 civic diosun am vtec diosun 2004ün vtecine para cıkaraileceksen bende corollanın yüksek modelini al derim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Civic  Vtec'e kadar bütce ayarlayabılıyorsan öbürlerini neden yazdınkı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ahmedime tamamen katılıyorum yani...Ona okadar bütçe ayrılıosa toyotanın da yüksek modeline bakılabilir :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
GLI Special hemde editıon hiç durma

Yav bu kadarda yapmayın gençler :D  Tamam bende ölürüm spec e ama 2004vtec alcak bütçe cıkarırım diyor adam nerdeyse iki katı yahu fiyat aralığı :D Gider son yıldan bi e12 alır baba gidi modlarım o paraya :D

Civic  Vtec'e kadar bütce ayarlayabılıyorsan öbürlerini neden yazdınkı ?

Ahmedime tamamen katılıyorum yani...Ona okadar bütçe ayrılıosa toyotanın da yüksek modeline bakılabilir :D

Adamda para var fantazisi bizi sardı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

bu 3 araç arasında tercih yapmak istiyorum arkdaşlar. yüksek model toyota corolla düşünmüyorum eğer toyota alırsam efsane kasa alırım. bu konu da  yardımlarınızı bekliyorum ayrıca yüksek modeol toyota larda da kronik yağ eksiltme sorunu var diye biliyorum.. motorda bi sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
E 12 al vtec parasına sıkıntı yaşarsan, biz yaptırırz -_-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Yoo E12 (2007ye kadar) kasalarda ben ya sorunu su sorunu vs birşey duymadım... Hırpalanmamış bir araç bulursan hiçbir sorun çıkmaz ;)

E 12 al vtec parasına sıkıntı yaşarsan, biz yaptırırz -_-

Aynı anda yazmışız ;)
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yav bu kadarda yapmayın gençler :D  Tamam bende ölürüm spec e ama 2004vtec alcak bütçe cıkarırım diyor adam nerdeyse iki katı yahu fiyat aralığı :D Gider son yıldan bi e12 alır baba gidi modlarım o paraya :D

Adamda para var fantazisi bizi sardı :D

yok yahu  abartmayalım o kadar da paramız yok xD.. ama gerçekten arkdaşlar bana yardımcı olun focus ' u eledik sanırım kimse o konuda bir yorum da bulunmuyor. civic vtech lerde de tek sorun izolasyon konusu. bu konuda bilgi veya vtech sahibi kullanan kimse yok mu ? ne dir bu ses sorunu? ses sorunu eğer gerçekten sıkıntı ise direk special alıcam o zaman , ama yok ses sorunu abartılacak kadar büyük bir sorun değilse 1.6 vtech es alıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
ÇAğlar yanlış anlamada öncelikle 15 yaşındakiler gibi ''xD''  şeklinde gülmeler seni bize yanlış lanse ediyor görüşündeyiz... Ayrıca madem sen bize bütçe söyle bizde sana ona göre yardımcı olmaya çalışalım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Araçların genel durumları da önemli, sadece marka ve modele takılma bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
ÇAğlar yanlış anlamada öncelikle 15 yaşındakiler gibi ''xD''  şeklinde gülmeler seni bize yanlış lanse ediyor görüşündeyiz... Ayrıca madem sen bize bütçe söyle bizde sana ona göre yardımcı olmaya çalışalım...

gülüşlerim için kullandığım karakterlerim için k.bakmayın. arkadaşlar söylediğim 3 araç içindeyim sadece başka model veya araç düşünmüyorum. ben 3 araçtan birisini seçmem inin yardımınıza ihtiyacım var dedikçe burda başka araçlar önerisi yapılıyor.. bu da bana benmle dalga geçildiği ön izlemesi yarattı. daha önce ki tartışmalarınız böyle değil di sanırım yeni üyeyim bu yüzden böyle bi sallama modunda herkes. bu 3 araçtan birini tercih etmek zorundayım konfor,güvenlik,performans,yakıt,yol tutuşu,maliyet ve parça ucuzluluğu bu kriterlere göre bi tercih yapılmasını bekliyorum.. donanım çokta ön planda değil focus ta bi yol bilgisayarı olabilir ama çokta önemli değil yol bilgisayarı diğer araçları seçtiğimde..