0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1. ve 3. bunlar arasında karar verirdim. Ama ben toyota sevdiğim için gli special derim hondanın motoru sağlam denmiş toyota için denmemiş mi toyotanınkide sağlamdır sorun yapmayın. Bende toyotadan yanayım sekil doluluk konfor motor her yönden
Ben 1 derim gli special hem dolu bir araba hem geniş ve efsaneleşmiş kasadır Eğer bütçeniz var ise 2001 1.6 corollalarıda öneririm.Hem rahat ekonomik az yakar kronik sorunu yağ eksiltmesi var ama onu herzaman dediğim gibi yağ değişimlerinde bor power ekleterek çözebiliyorsunuz. gli special'a göre daha yeni bir motora ve görünüşe sahiptir ve performansı tatmin eder.Bu izolasyon olayı lastik sesini alması michellin takarak lastik sesinin azaldığını söylüyorlar.
Yalnız birde şu var ki 98specialle 04 vtec arasında ki fiyat farkından ne haber
Fiyat farkı önemli değil Civic te karar alırsam ona göre bütçe ayarlayabilirim. önemli olan tercihi yapabilmek.2001-2004 arası vtech kadar bütçe çıkartabiliirm.
GLI Special hemde editıon hiç durma
Civic Vtec'e kadar bütce ayarlayabılıyorsan öbürlerini neden yazdınkı ?
Ahmedime tamamen katılıyorum yani...Ona okadar bütçe ayrılıosa toyotanın da yüksek modeline bakılabilir
E 12 al vtec parasına sıkıntı yaşarsan, biz yaptırırz
Yav bu kadarda yapmayın gençler Tamam bende ölürüm spec e ama 2004vtec alcak bütçe cıkarırım diyor adam nerdeyse iki katı yahu fiyat aralığı Gider son yıldan bi e12 alır baba gidi modlarım o paraya Adamda para var fantazisi bizi sardı
ÇAğlar yanlış anlamada öncelikle 15 yaşındakiler gibi ''xD'' şeklinde gülmeler seni bize yanlış lanse ediyor görüşündeyiz... Ayrıca madem sen bize bütçe söyle bizde sana ona göre yardımcı olmaya çalışalım...