Gönderen Konu: Ağabeyler, Ablalar,Arkdaşlar,Kardeşler Herkesin Yardımlarını Bekliyorum xS .S  (Okunma sayısı 2710 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  Araçların genel durumları da önemli, sadece marka ve modele takılma bence.

Hangi aracı seçersem seçeyim tabi ki en temizi,en yıpranmamışını tercih etmeye özen göstericem...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Sallamayla felan alakası yok arkadaşlar gayette yardımcı olmaya çalışıyor ancak sizin yaklaşımınız gerçekten ilginç böyle bir araba alımı ile karşılaşmadıkları için böyl tepki verebiliyor olabilirler sonuçta bu iş önce mantık sonra zevk işi örneğin hala bir mebla belirtmediniz en fazla nereye çıkabilirsiniz...

He illede bu 3ü diyorsanız mantık olarak 2004 hemde vtec alabilecek gücü olan birine ben tutupta efsane al demem ama dersen ki 15,000tl param var kesinlikle temiz efsane spesyal ara derim...  Focusun o kasasını hesaba bile katmıyorum kendim görüşüm dahilinde..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
Sallamayla felan alakası yok arkadaşlar gayette yardımcı olmaya çalışıyor ancak sizin yaklaşımınız gerçekten ilginç böyle bir araba alımı ile karşılaşmadıkları için böyl tepki verebiliyor olabilirler sonuçta bu iş önce mantık sonra zevk işi örneğin hala bir mebla belirtmediniz en fazla nereye çıkabilirsiniz...

He illede bu 3ü diyorsanız mantık olarak 2004 hemde vtec alabilecek gücü olan birine ben tutupta efsane al demem ama dersen ki 15,000tl param var kesinlikle temiz efsane spesyal ara derim...  Focusun o kasasını hesaba bile katmıyorum kendim görüşüm dahilinde..

bazı form sitelerinde efsane kasanın daha da artıları oldugu ıcın bu tercihim.babam tam bır efsanecıdır. honda ya zor ıkna ettım o yuzden honda alırsam pısman olmak ıstemıyorum. focus ta ortaklasa buldugumuz bır aractı. o yuzden bu 3 arac. vtech ıcın kredı cekıcem o sekılde cıkıcam o fıyata da... ama honda ıcın olumsuz yorumlar alırsam bu ses durumu gercekten basımı agrıtıcaksa tercıhım special..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Üzgünüm ama GLi Special diyenler sadece marka fanatiğidir.

Ben Civic alın derim.Fakat 2004 makyajlı kasasına yetiyorsa Civic alın ;) Yetmiyorsa da krediyi biraz daha fazla çekin öyle alın. Makyajsız kasası tipsiz geliyor bana.

Ayrıca 2004 Civic'de ki yol sesi, 98 Corolla'dan azdır.

İçlerinde en iyi yol tutuş Focus'dadır.

Performans konusunda Civic - Corolla eşittir.

Yakıtta ise Honda az yakar ;)
SIU Corolla T-Sport