0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi hadi bakalımama 29 ekimde 3 gün tatil olunca milletin biryerlere kaçma riskinide unutma derim
muradım şaka maka askerliğimiz geldi biz gitmeden bi organizasyon yaapalım
halledceeğiz.. 31 ekimi baz almıştım ama 29 ekimden sonra cuma cumartesi ve pazar 3 günlük tatili dğerlendirme uyarısında bulunan selçuk abimede hak verdim...yapalım..yani kısaca şu..31 ekim üzerinde biraz duralım..gerekirse bi konu açalım..
hobbaaaaaaaaaaaaaa... ve gazııı ver millette bişey sanıcak abi susu kimse duymasın fısıldaşarak konuşuyoz şurda...demirbaşlar olmadan olmaz bu iş...küçükyalı ekibinin bir namı var..
yeğeeen biz dahilmiyiz bu demirbaşlara?eğer öyleeyse ufak bi katılım listesiyle başlayabiliriz ve beni en başa yazabilirsingereken ne ise yapılması için halihazırdayım kardeşş.
tamam murat tamamnasıl ne zaman nerede istersen güzel bir organizasyonunu sabırsızlıkla bekliyorum. Allahtan bir mani gelmezse yanında olacağım. bu arada avatarının anlam ve mahiyetine ilişkin bilgilerini bekliyorum.
aynen aga sağlam bir organizasyon için demirbaşlar lazım
balıkları tutmaya başlayabilirsin mesela kardeş ben daha fedakar olayım soğanları doğrayayım
abi avtarımın mahiyeti 337. dönem..yani askerlik celp dönem numarası oluyor..kısa dönemlerde böyleymiş.. bizden öncekiler 336. biz 337. olucaz sercanla nasipse..
337 yi çözdümde alttaki breveyi tam anlayamadım. gideceğin yer belli oldu sandım. daha erken değilmi? bu arada bu buluşmada sercanla ikinize kına yakacak mıyız?
hayırlısı kardeş,ben izindeydim son bulusmanızda o yuzden kazandışı oldukoffff 3 mangal deme yaaa birinde balık,birinde sucuk,diğerinde tavuk heh heeh ne acgözüm diiimi..
hele birde bu iş şilede olursa varyaa