0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selçuk abi senin cam filmi konusuna son yazdıklarımı okudunmu
vedat abü 29 ekm cumadan sonra nasıl...dükkanda kapalı olmaz acep ama sen patroan bi sorsana hadi...hadi bi sor...
Dedem istanbula gel tatilde diyodu ama gelemicem herhalde arkadaşlar bisiklet turuna çıkıcaz
kap arkadaşlarınıda gel bisikletlerle buluşmaya
bak bak selçuk abi kötü örnek olmayalım.. buluşmaya teşvike bak..bisikletler yola çık diyosun bunalr deli çıkar mıkar yola koyulurlar Allah korusun..yahuw...gözlere bak şeytanı dize getiri abi bunlar..bak sana diyim..bu gece senin kapı çalar..ve ince bir ses elleirnde sandwichler selcuk abi selcuk abi bisikletleri nereye park edelim derlerse karışmam... demdi deme..
Ercümen tedbirli gençtiiiir. Ercüment nasılsa arkadaşlarıda öyledir. Tehlike yaratmaz yollarda e adam kapımıza gelirse bizde ne varsa dökeriz önlerine elimizden geldiğince naapalım ama asıl sorun bu iş için meclisinden tezkereyi nasıl çıkartacak? onu merak ediyorum
saatte 96 km, hemde bisikletle hatırlatırım
29 Ekimde rüzgar batıdan doğuya esecekmiş yapamazlar 96 km/s
hobba.... aldınmı işi başına geliyorlar.hemide rüzgarın oğluylan.selçuk abüüüüüüü..demedi deme... gelin leeen..siz gelmeden telden balık çıkmaz...tezkereleri yazdırın..bisikletle gelin..otobüsle göndeririz sizi yada trenle..bisikletler bizde kalsın arada binerik ya la... seneye alırsınız...yada biz binerek getiririk..
tabiii canım çok tedbirliyiz tedbirli de direk parmakla bizi gösteriyorlar ,Seçkiinn attırcan beni forumdan İnat değilmi 106 yapıcam bence bisikletler kalsın bölümünü sil abi kimse öyle bişi yapmazz evle okul arası 15 dk ben bisikletle gidiyorum 3.5dkya düşüyo oyüzden her daim bisiklet
İnat değilmi 106 yapıcam
sen bilirsin..sen geldiğinde kılçık yemek mi istiyon yoksa balık mı? bende o kısmını sileyim..sanki çok uzakta 15 dakikayı 3.5 dakikaya indiriyomuş görend eokulla ev arsına hızlı banliyö çekmişte..kasılıyor bide... ben dedim şeytanı dize getirir bunlar....
ercüüüüüütezkere diyorum tezkereonu nasıl çözeceksin ondan haber ver sen.biraz daha bekle okulu bitir işe başla yaparsın bir 106 GTI
valla olmadı şimdi biz gelmiyoruz kılçık varsa gidiş dönüş 700 km yol yapcaz bide kılçık yicez gördüğümüz muameleye bak valla öylede denebilir tarihçiyle kafa kafaya gidiyoruz caddede o ışıklara takılıyo ben aradan fııııyy okula dhaa önce giriyorum ondan ya konuşuruz ya derim bak hiç yakmıcak yaksa yaksa 50kmde bir 2 lt su oda kmde 3 kuruşa tekabül ediyor bide enerji verici yicekler falan tamamdır işte km başına en fazla 6-7 kuruş
tarihçi..not verirken keserse cezanı görürsün..ışıklara takılmayı sınıfta takılırsan...
Ya bişi yapmaz severiz birbirimizi öyle olucak olsa matematiktende kalırım ikisi karı koca aynı arabadalar
bak iki zayıfla sınıfta çakılıyomuydu..ne ? tarih 1 (yazı ile bir)matematik 0..(yazı ile sıfır)
3 zayıf olursa sorumlu geçiyorsun 4 zayıf olursa otomatik kalıyorsun haziranın sonunda ve eylülün başında sınavla oluyo eğer geçemezsen gerisini sne biliyorsun matematik zayıf gelemez gelmemeli alan dersim (sayısal olmak ne zor ya ) tarihci vermez yaa bi solladım diye
hadi bakalım aman diyim aksatma.. behlül kaçar çok işim var.. kendine iyi bak sıkı çalış sayısalcı...salmak yok..önce okul...çizgiden çıkmak yokk...