0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağlık olsun kardeşim,vedatıma bi organizasyon daha yaparıs, oofff of mangalı şöyle bi yakarız(muradımın kulağı çınlasın)bi ziyafet...ben diyim balık,sen de tavuk,vedatım desin sucuk uuuiiiyy.amann amaaan
muratın zaten askerlik dayandı kapıya biz kıpırdamasak onun birşeyler yapması farz oldu artık.abicim soğutada çekilir kahrı mangaldan kalakan etin tadı.... oooof abicim akşam saati amma sulandı ağzım. askerlik dayandı sorun değil ahllederiz..farzları yerine getirmek benim borcum..soğuk moğuk dinlemem..ateş başı sıcak olur..ağız slanmalarına çare bende...hacılar hamside bir yağlanmış son zamanlarda 3- 5 tel peşpeşe attık mı bide baş soğan peşindne acılı şalgam hobaaaaaaaaaaa selcuk abi...
Hakkı çakalın teki o sanayide millete yapar abi balıkları al gelde sizede yapayım demezzz:)))))))Bayramdan beri balığa çıkacaz balık mevsimi bitti muratttttttttttt
amca oğluyum abisi diyelim. Bu arada söylediklerimde ciddi değilim tabiyi dünyada bir pırlanta birde yeğenim var temiz.
Sana inat, sen askerdeyken Şileye tayin isteyip hergün mangal resmi koymazsam ben de
muradım bu arada mesajımı okudunmu? küsmüyüz yoosam cevap vermedin?