0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akbankta bir benim ve ayrıca 3 te aile bireylerimin ek kartları toplam 4 kart her biri 80 tl ama bu kart ücreti geldiğinde dilekçe verip eski müşteri olduğumu belirtip iptal ettiriyorum, her banka aynı değil ama bazıları kart ücreti almayabiliyor, veya iade ediyor
Vakıfbank maaş ücretini aldığımız için kredi kartı ücreti ödemiyoruz.Maaşı veren bankalar genellikle maaş ödemeleri devam ettiği sürece böyle bir ücret talep etmiyorlar.Bilginize....
Sayın hocam bankalar genelde uzun süreli anlaşmalarda kart ücretlerini almazlar sizin burada yapacak bir şeyiniz yok kurumunuz tutarlı bir anlaşma yapacak bankalarla.Burda tek yetki anlaşmaya oturan sayın kuruluş yetkilisinde .
Hande abla bende card finans gold var yaklasik 4 senedir kullaniyrum ve daha hic yillik bi bedel odemedim ve cep telefonumun faturasini otomatige baglattim her yil 75 lira bonus yatiyor
malesef benim son bir yılda 3 defa değiştiği için böyle olamıyor...
değerli arkadaşlar; üyelik ücreti alınmayan bir kredi kartı varmıdır?senelerdir gittikçe artan üyelik ücretinden bıktım tam iptal ettirecekken maaş bankamız değişiyor aynı sorunları yaşamaya devam ediyorum...bu konuda akıl veren olursa sevinirim...kredi kartı kullanmak istiyorum ama üyelik ücreti ödemek istemiyorum...