0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çevremden hesap iptali istendiğinde, ciddi miktarda indirim verdiklerini sık sık duyuyordum bir ara, yalnız geçenlerde bir arkadaşım bu taktik bir hışım iptal edin kartımı o zaman diye blöf yaparken tamam dediklerinde kalakalmış
abla garantinin bonus kartında şöyle bi sistem var... yıllık kart ücreti 40 tl fakat kart hesabından 2 tane fatura ödeme talimatı verirsen yanlış hatırlamıyorsam 50 yada 80 lira para yatıyor her yıl hesabına...yani kart ücreti bedavaya gelmiş oluyor... ben garanti kullanıyorum fakat ödeme talimatı vermedim...çünkü yılda ortalama 40-50 TL bonus kazanıyorum zaten...kart ücreti kestikleri zaman o bonusları kullanıyorum...yine bedavaya gelmiş oluyor...
Hande hanım Akbank bu konuda çok iyi, dilekçe verin göreceksiniz aldıkları kart ücretini iade edecekler, ayrıca axesin chip puanlarıda oldukça iyi
babamın kartı için kemal beyin dediğini deneyeceğim... kemal bey, ilgili şubeyemi yoksa müşteri hizmetlerinemi yazılı dilekce ile başvurabiliriz e-posta olurmu ?
gıcık oldum bende iş bankasına limitimi arttırmıyorlar arkadaş yaa
, bu arada gönderdiğim dilekçe formunun örneğini isteyen olursa buraya yazabilirim...
Evet bir dilekçe yada bankanın bize yazın, şikayetler vs bölümlerinden mesaj yada mail çekiyorum. Hatta yılı geldiğinde çekiyorum. Ödemeden kesmiyorlar Yani ödeyipte bir sonraki ekstreden düşme filan oldurtmuyorum. Ya almazsın yada kartı iptal edersin. İşine geliyosa. Başka bankamı yok. Bu arada vakıfbank bize yıllar önce bi meb kredi kartı vermişti ve hiç bir zaman maaş alma işlemlerimiz bitmiş olmasına rağmen 5 kuruş kesmediler. Artık world özelliğide var. Avantajlarıda puanlarıda çok Onu eşim kullanıyor ben bonus kullanıyorum.
Gariban seni Desene arabamı ipotek edin .Yapı krediye geç bu işte bence en eski ve en avantajlı k.kartıAbla bendende almıyorlar.seni gariban gördüler herhalde..Terlikle şubeye dalsana abla akşam haberlerde snei görürüz Maaşı yetmeyen doktor terlikle banka şubesini bastı
dalga geçme ablayla kırarım kafanı....
Ziraat Maksimum alacağım 10 lira alıyo bir de Halk Bankası almıyor diye biliyorum. Yapı kredi de son 2 senedir ödemiyorum. Harcama yaptırıyorlar ben de zaten yakıtla ulaşıyorum o rakama.
Garanti Bonus kullanıyordum 7 8 yıldır, geçen gün kart aidatı kesmişler 40 TL çok eski kullanıcısı olmama rağmen tamda tüm borcunu yatırıp sıfırlamıştım, kartı kapatın kardeşim diye aradım ve biraz sert konuştum, telefondaki müşteri temsilcisi kartınıza aidat ödemişsiniz o parayı boşuna ödemiş olucaksınız dedi, bende bankanız fakir olduğu için sizde kalabilir dedim, daha sonra 35 TL bonus olarak geri yatırlaım kartı kapatmayın diye epey ısrar ettiler ama kartı kapattırdım inadım inat tüm kartlarımı kapattım artık rahatım bu ay nekadar ödüyeceğim derdi yok kafamda birdahada kart almam zaten.Hande abla tren istasyonunda her gün görüyorum, bi bankanın reklam afişi var.bu kartta istemedikleriniz yok istediklerinizin hepsi var diyor reklamda kart ücretide yok diyor hangi banka hatırlıyamadım dur google amcaya danışayım hemen hah buldum Finans bankın FIX kartı http://www.finansgundem.com/haberkredikart/oku/45/72/kart_aidati_olmayan_kredi_karti
Abi ödemelerin düzenli olursa k.kartında bir sıkıntı olmaz.Bİrde tek bir bankanın kini kullanacan.Bakıyorum adam cüzdanı açıyo 10 tane.onu veriyor limit yetersiz digerini veriyor ondada yok.En son birtane cıkıyor aradan.Birde bankaların 600 lira maaş alıyorsa örnegin adama 1000 lira limitli k.kartı veriyo ........ ler..Bu adam gerisini nasıl kapatacak..Ercü çok sinirlendim bak şimdi allahını seversen beni tutma.Hem hande ablamızıda kzıdırmaşlar banka basmaya gidiyoruz..Sen fıratpen borulu zze 112 al gel ben burda hastaneden bir varil alkol aldım..ABisi seninkiyle gidek deme yazık benimkine Belki orda kızıp hava olsun diye üstümeüze arabaya alkol döküp hava atarız.