çevremden hesap iptali istendiğinde, ciddi miktarda indirim verdiklerini sık sık duyuyordum bir ara,
yalnız geçenlerde bir arkadaşım bu taktik bir hışım iptal edin kartımı o zaman diye blöf yaparken tamam dediklerinde kalakalmış 
o blöfü her yapışımda kartım iptal edildi

))))
abla garantinin bonus kartında şöyle bi sistem var... yıllık kart ücreti 40 tl fakat kart hesabından 2 tane fatura ödeme talimatı verirsen yanlış hatırlamıyorsam 50 yada 80 lira para yatıyor her yıl hesabına...yani kart ücreti bedavaya gelmiş oluyor... ben garanti kullanıyorum fakat ödeme talimatı vermedim...çünkü yılda ortalama 40-50 TL bonus kazanıyorum zaten...kart ücreti kestikleri zaman o bonusları kullanıyorum...yine bedavaya gelmiş oluyor...
bu dediğin şey genelde hesap işletim ücretlerinde oluyor osman, 3 otomatik talimat veriyorsun senelik 1. yarıyıl 20 tl ve 2. yarıyıl 20 tl almıyorlar o zaman... şahsen o şekilde talimatla bağlı olarak kart parası almayan varsa ondan almak lazım...
fakat bankalarda bu sözleşmeleri senelik tuttuğundan; bakmışsın ki caart diye kesmişler

)))
Hande hanım Akbank bu konuda çok iyi, dilekçe verin göreceksiniz aldıkları kart ücretini iade edecekler, ayrıca axesin chip puanlarıda oldukça iyi
babamın kartı için kemal beyin dediğini deneyeceğim... kemal bey, ilgili şubeyemi yoksa müşteri hizmetlerinemi yazılı dilekce ile başvurabiliriz e-posta olurmu ?
babamın kartı için kemal beyin dediğini deneyeceğim... kemal bey, ilgili şubeyemi yoksa müşteri hizmetlerinemi yazılı dilekce ile başvurabiliriz e-posta olurmu ?
şubeye başvuruyorsun , onlar genel merkeze iletiyor, genel merkezden sizi arayıp onaylıyorlar
Evet bir dilekçe yada bankanın bize yazın, şikayetler vs bölümlerinden mesaj yada mail çekiyorum. Hatta yılı geldiğinde çekiyorum. Ödemeden kesmiyorlar

Yani ödeyipte bir sonraki ekstreden düşme filan oldurtmuyorum. Ya almazsın yada kartı iptal edersin. İşine geliyosa. Başka bankamı yok. Bu arada vakıfbank bize yıllar önce bi meb kredi kartı vermişti ve hiç bir zaman maaş alma işlemlerimiz bitmiş olmasına rağmen 5 kuruş kesmediler. Artık world özelliğide var. Avantajlarıda puanlarıda çok

Onu eşim kullanıyor ben bonus kullanıyorum.
gıcık oldum bende iş bankasına limitimi arttırmıyorlar arkadaş yaa
dalga geçme ablayla kırarım kafanı....
İsteğiniz üzere mesaj gerekli yere ulaşmıştır.Gereken yapılacaktır saygılarımla aplaccum
Ama sen o bankanın ismini ver ben burda kıyameti koparayım
Hande hn. kullanmıyorum fakat diğer arkdaşların dediği gibi Bank Asya aidat almıyor. Ayrıca kartta temassız
kart özelliği olduğundan KGS gişelerinde de geçiyor (ayrıca kgs kartı almanız gerekmiyor).
Bankalara itiraz ederseniz genellik şukadar zamanda belirli bir mebla harcarsanız aidatı iptal ederiz diyorlar.
Hıcbırı bır dıyerınden ıyı degıl bence, tavsıyem kredı kartınızdan taksıtlı alıs verıs yapmayın. Kesıntı yaptıklarında ıtıraz edıp ucretı ıade almanız kolaylasıyor.
Ziraat Maksimum alacağım 10 lira alıyo bir de Halk Bankası almıyor diye biliyorum. Yapı kredi de son 2 senedir ödemiyorum. Harcama yaptırıyorlar ben de zaten yakıtla ulaşıyorum o rakama.
TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’ NE
Konu : Üyelik Aidatı Hk.
…………………………… no.lu kredi kart hamiliyim.
23/09/2010 son ödeme tarihli Hesap Bildirim Cetvelinde yer alan 25,00 TL. tutarlı kredi
kart yıllık üyelik aidatı talebiniz haksız olup Hesap Bildirim cetveline itiraz ediyorum.
Talep edilen 25,00 TL. kredi kart yıllık üyelik aidatının bir sonraki hesap bildirim
cetvelindeki tutardan mahsubunu dilerim.
ADRES 24/09/2010
TEL. Ad Soyadı
İMZA
[color=green]arkadaşlar bu üstteki örnek dilekçeyi ilgili bankaların genel merkezine her faksladığımda yatırdığım aidatı bir ay sonraki ekstremden mahsup ettiler, en azından denemenizi tavsiye ederim, bendeki bazı bankaların faks no.larınıda veriyorum :
Türkiye İş Bankası : 0.212.3160960 - 0.212.3160900
hsbc : 0.212.2674794
citibank : 0.216.5247314
garanti bankası : 0.212.6572110[/color]
1-Finansbank kredi kartı ücretine tüketici hakem heyetinde itiraz ettim. Heyet kredi kart ücretini iptal etti. Bankada kartı iptal etti. Şimdi kart vermek için uğraşıyorlar.
2- Akbank Axess kart borcunu BTM den öderseniz ve BTM'den makbuz almak isterseniz 0,25 TL masraf alıyorlar. hem borç ödüyoruz. hemde makbuz için para ödemek zorunda kalıyoruz. Eğer vezneden ödemek isterseniz makbuza para vermiyorsunuz. Bankaya e-mail attım bana dönmediler. ATM'den borç sorgulasanız makbuz alsanız para ödüyorsunuz. Bankalar bir koyundan iki değil bir kaç post çıkarmaya çalışıyorlar.
Garanti Bonus kullanıyordum 7 8 yıldır, geçen gün kart aidatı kesmişler 40 TL çok eski kullanıcısı olmama rağmen tamda tüm borcunu yatırıp sıfırlamıştım, kartı kapatın kardeşim diye aradım ve biraz sert konuştum, telefondaki müşteri temsilcisi kartınıza aidat ödemişsiniz o parayı boşuna ödemiş olucaksınız dedi, bende bankanız fakir olduğu için sizde kalabilir dedim, daha sonra 35 TL bonus olarak geri yatırlaım kartı kapatmayın diye epey ısrar ettiler ama kartı kapattırdım inadım inat

tüm kartlarımı kapattım artık rahatım

bu ay nekadar ödüyeceğim derdi yok kafamda birdahada kart almam zaten.
Hande abla tren istasyonunda her gün görüyorum, bi bankanın reklam afişi var.
bu kartta istemedikleriniz yok istediklerinizin hepsi var diyor reklamda

kart ücretide yok diyor

hangi banka hatırlıyamadım dur google amcaya danışayım hemen
hah buldum Finans bankın FIX kartı
http://www.finansgundem.com/haberkredikart/oku/45/72/kart_aidati_olmayan_kredi_karti
arkadaşlar ben bonus kart kullanıyorum geçen yılda toplam kart ücreti ve hesap işletim ücreti adı altında 95 tl kesilmişti benden bankanın genel merkezine itirazda bulundum onlarda klasik bi cevap verdiler geri ödeyemeyiz diye
o cevapla birlikte kesintileri gösteren ekstreleri bi dilekçe ekinde ve emsal mahkeme kararlarıyla birlikte il tüketici sorunları hakem heyetine gönderdim bir kaç ay sonra bu bedelleri geri alacağıma dair karar geldi bende bankaya faksladım ve geçen yıl bu şekilde geri aldım tamamını...
bu senede saolsunlar yine kart bedeli kesmişler yine aynı yolu takip ettim
şuan hakem heyetinde gönderdim cevap bekliyorum inşallah bu senede alacam inada bindi çünkü

ve taksitlerim bitincede kartı iptal ettireceğim
hende hanım yorumları okumadan yazıyorum hiç bir dostumu kırmama umarım.
konu hakkında oldukca deneyimli olduğumu söyleye bilrim zira her yıl benden kesilen yıllık aidat ücretini ÇATIR ÇATIR geri alıyorum:))
şöyleki
LÜTFEN TÜM ÜYELERİMİZ OKUSUNLAR...
bazı bankaların call center larını aradığınızda ve kartı iptal ettirmek istiyorum dediğinizde aidat ücretini kesiyorlar ancak ve maalesef GARANTİ bankası gibi bankalar bu uygulmayı yapmıyorlar onun yerine size bonus verelim gibi tekliflerde bulunuyorlar.
bu noktada bonusa razı olurum diyene sözüm yok ama alınan ücret kanuni değil ben onu alacağım diyen dostlara sesleniyorum
yapılacaktek iş var ikamet ettiğimiz ilçenin TÜKETİCİ SORUNLARI HAKEM HEYETİ ne yapılacak bir dilekçe ile netice alınıyor değerli dostlar.işleyiş şöyle oluyor hakem heyetine başvuruyoruz hakem heyeti bankadan sözleşmeyi istiyor banka gönderirse eğer onu inceliyor ve kararını veriyor.bu arada geçen süreyi azaltmak isteyen olursa hakem heyetinin sözleşme isteği yazısını biz iadeli taahütlü olarak postalaya biliriz. böylece teslim alanıda alındığı tarihide elimizde belge olarak bulundururz.15 sonun banha sözleşme göndermemiş olsa dahi hakem heyetine posta alındı belgesini verdiğimizde karar alınması için işleme başlıyorlar 1 ay sonra netice elinize geçiyor.
bazen bankalar hinlik yaparak tüketici mahkemesine başvuruyorlar paniğe gerek yok davaya katılmasanız bile mahkeme lehinize karar çıkartıyor ..ben katılmadım aylar sonra kararı aldım:))
unutmayalımki dostlar uzun bir süreç gibi dursada bir dilekçelik iş var ve bunu bankanını yanına bırakmayalım ayrıca çıkan karar sadece bu seneye ait olup her yıl başvuruda bulunmak gerkeiyor bu sene çıkan kararı seneye dilekçeye ekleyip verirseniz karar 1 ay içinde çıkar başka birişleme gerek kalmaz:)
Ziraat Maksimum alacağım 10 lira alıyo bir de Halk Bankası almıyor diye biliyorum. Yapı kredi de son 2 senedir ödemiyorum. Harcama yaptırıyorlar ben de zaten yakıtla ulaşıyorum o rakama.
Halk Bankası'da alıyor maalesef
Abi ödemelerin düzenli olursa k.kartında bir sıkıntı olmaz.Bİrde tek bir bankanın kini kullanacan.Bakıyorum adam cüzdanı açıyo 10 tane.onu veriyor limit yetersiz digerini veriyor ondada yok.En son birtane cıkıyor aradan.Birde bankaların 600 lira maaş alıyorsa örnegin adama 1000 lira limitli k.kartı veriyo ........ ler..Bu adam gerisini nasıl kapatacak..
Ercü çok sinirlendim bak şimdi allahını seversen beni tutma.Hem hande ablamızıda kzıdırmaşlar banka basmaya gidiyoruz..Sen fıratpen borulu zze 112 al gel ben burda hastaneden bir varil alkol aldım..
ABisi seninkiyle gidek deme yazık benimkine

Belki orda kızıp hava olsun diye üstümeüze arabaya alkol döküp hava atarız.