0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdem güzel olmuş... eline sağlık...benim bagajdada beyaz led var çok deli oluyor küllüğün üstündeki ışığı nasıl çektin daha doğrusu kabloyu nerden geçirdin?
teşekkür ederim abi o gözde tam kablo gececek kadar bi delik var ordan kabloyu geçirdim asagıya indirip çakmaklıga bağladım parkları yakınca orasıda yanıyor bagaj ışıgını beyaza çevirmeyi düşünüyorum araç içi tavan lambasınıda beyaz yapcam inş
ben yaptım tavan lambasınada beyaz led döşedim bagajjdada 20 cm led var...niyeyse benim beyaz ışığa karşı ayrı bi ilgim var...göstergeleride beyaz yapacam bu hafta küllüğün üstünede beyaz led çekiyim madem kablo geçişi için yer var
..eline sağlık.güzel görünüyor...
Küllükteki led çok şık durmuş;)
Osman Sen bir süredir kullanıyorsun sanırım bu ledleribir sorum olacakmontaj sonrasında kısa bir süre sonra ledlerin arızalanması hali var mı?
abi tavan lambasındakine 2 ay felan olmuştur bagajdakide 3-4 aydır duruyor hiç bi sorun çıkmadı...benim kullandıklarım şerit led...
bilgi için teşekkürler,bağajdaki çalışmada orjinal aydınlatmayı iptal etmedende uygulama yapılabilir sanırım. Bende yapacağım artı kesin karar verdim..
Bence bagaj böyle kalsın, müthiş görünüyor
Eline koluna saglik gercekten guzel olmus.
fotosu varsa paylaşırmısın (bagajın)