0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yap yapp...bi fırsat bulsam bende yapacam...
bagaj ledini bende kendim yapıp 1yıldır kullanıyorum çok memnunum pedal kısmına gelirsek ben şerit led çok farlak ve apaçi işi gördüm o yüzden tek 10 mmlik led aldım oda optik gibi tek noktada aydınlatma oldu. bende kafasına elektrik bandi sarıp yan çevirdim. loş ve çok güzel bir ışık oldu. bu ışığı arkadaşımın honda typesinde gördüm orj idi ama o parklarada montaj yaptım foto ekleyim bi kaliteli makine bulursam
elinize sağlık arkadaşlar çok güzel çalışmalar bunlar, fikirlerim depreşiyor....abi durduğun kabahat hemen başlamalısın bence
Küllüğün ordaki led projesini beğendim güzel durmuş hoş ..
sanayiye gitmeye üşeniyorum artık biyerde daha vardı ona bidaha soralım inşallah bu hafta gelmiştir
ercü elektronikçiye git orda var ince silikonlusunu al ama istediğin şekile çevirebiliyorsun
şimdi aldım geldim yağmur yağıyor deli gibi 1 saattir yağmurun altında yürüyorum çok hoşuma gitti
yok yok sen kesin psikopata bağlamıssın yagmurda yürünür mü sucuk gibi oluyor adam
valla hoşuma gitti dün yaa yavaş yavaş usul usul yürüdüm ve bugün taktım ama pedallara değil bagaja babam çok apaçi stayla oluyo dedi şaşırdım
Selamlar herkese. yazdıklarınıza bakınca bende bagaja bi led takmaya karar verdim. Madem bi ampul takmak kadar basit diyorsunuz. Yapabilirim sanırım ))
çağa ayak uydur baba deseydin artık moda led lamba
bagajı beğendi heehhh bu iyi olmuş dedi pedallara apaçi dedi resmen
şu bagajı bide bize göster ercücüm yaa...merak ettim...
foto çekemedim abi makinanın pili bitikti bu akşam çekerim fotoğraf
led alırken bide pil alaydın keşke... neyse olan olmuş artık...bi ara yağmurlu bi havada da pil almaya gidersin