0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eren sen yasiyomusun Bu ara bizim oraya gelmiyosun sanirim yengeyi gormeye, eger gelipte aramiyosan valla ayip Bence bu hafta sonu olsun havalar dahada sogumadan toplanalim nasil olsa arkadasin birinde yaninda bi buyuk olacagi icin cabuk isiniriz
Merhaba bende kocaeli / izmit ten gelmeyi düşünüyorum.İlk katılımım olduğu için bu soruyu mazur görün bir şey almam gerekiyormu yoksa orada çıkan masrafları mı paylaşıyoruz yada herhes başının çaresine mi bakıyor?7 yaşındaki kızımla birlikte geleceğiz aksilik olmaz ise.
yok yaa heran gidici gibiyim =))hangi arkadaşta var büyük :Phehehe içeriz yaa sıkıntı yok valla kız arkadasımda gelicegi için yedek şöförüm var yanı =)) ayrıca sızın oraya gelmıyorum valla bugun o bızım oraya gelıcek gelsem aramazmıyım yaa ayıpsın yanı
7 yaşındaki kızımla birlikte geleceğiz aksilik olmaz ise.
Süper! Bana arkadaş çıktı Sıkılmıştım 20 li 30 lu yaşlardakilerden zaten
nagihan bir aksilik olmazsa bende nisanlım ile gelecegim yani gulcin ile tanıdık yani artık guzel guzel vakit gecirirsiniz
abla sen eskişehire gel ben sana benim ikizleri getireyim yeterkii gel
Aldım haberini Mesut abiden Selamlar Gülçin'e ayrıca tebrik de ederim Senin ikizler kim? Sen İstanbul'a gel bende sana benim ikizimi getireyim
benim ikizler kardeşim olur 2 afacan erkek çocuğu okul zamanı zor ablacım ya
Nagihan benim esimde senle ayni yasta sen yeter ki arkadas iste
Eneee yirim ben onları Neyse bak konu yine amacından saptı, abisin sen ağırbaşlı ol azıcık konu saptırma! (Konu saptırmak ağırbaşlı olmayanların yaptıkları bir aktivitedir.)
ekle benıde mesut abıcım ordayım...+ olarak bır sorum olacak gıderken nasıl gıdıcegız bır yerde toplanıptamı gıdelım nasıl yapalım yoksa belırlı bır saatte pıst gırısınde olsak kafımıdır?
Muhammet abi senide ekledim pazar günü bekliyorum geçen seferki gibi souk mouk demeden yakarız mangalımızı