0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de gelmek istiyorum aslında ankaralılar, düplü arkadaş yok muuu? sesimi duyan yok muuu?
Mesut abi beni de yazarmısın gelebilecek olanların listesine bi işim çıkmazsa gelmeye çalışıcam bende ama hava yagmur veya soguk olursa gelemem hastayım daha beter olmiyim şimdiden teşekkür ederim.
duruma göre tek gelmeyebilriim yanımda sana yardım edecek çırak getireceğim... )))
mesut abi kesin bu pazar değilmi yani 10 nunda
mesut abi geçen seferki gibi tatlılar benden özel isteği olan varmı arkadaşlar
arkadaşlar bu akşam ben Şarköy yollarındayım bu yağmurdada hiç çekilmez ikitelliye gittim geldim illallah dedim bakalım hayırlısı oralardan bi isteği olan varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.pazar gününe herne pahasına olursa olsun yetişmeye çalışacam.
Maltepe olayına dönmesin de...
Yağız otobana dalıver istanbul parktan çık
geçte olsa geldik ama dimi iş hayatı kolay değil en azından sözümde durmuş olmanın haklı gururu içersindeyim kafama taş atmasan diyorum
o gazla gelirsem İstanbul parkın piste kadar dalarım bikaç tur atarda gelirim
Aaaa sinir yaptı Amacım taş atmak değil daha çok vakit geçirmekten bahsetmekti ama insan anlamak istediği gibi anlarmış işte neyse...
oraya dalarsan bende peşinden dalarım merak etme sen yeterki bizi içeri soktur ben pistin anasını ağğğğğlatırım pazar günü 110 oktan yakıt alayım bari
estağfurullah (bunuda uzun yazmak ne zormuş yaaa sitede kısaltma kullanmayım diye ilk kez uzun yazdım) sakın sinir gibi algılama taş atsan ne olur ki burda herşey makara kukara bikerede sen bana sinir yapmıştın unuttum sanma
Merak etme Yağız helikopterin nitro yakıtından depoya 500gr koysam yeter
Ben unutmuşum ama Halbuki hiç de yapımda yoktur atar yapmak