0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok ara verdik Erdem.... çok ara verdik... bir plan program şart...
Yok abla ben istanbul yapalım diyordum 31inde ama sen eskişehirde olacakmışsın.İstanbulu 7 kasımda yaparsak bende araba olmuyor. Neyse bizim ankara ekibiyle konuşayımda uygun bir tarihte istalubn yaparız.
Gelebilecek olanlarda isim var zaten nereye gelmiyorum ki, hayır bu yorumu niye yazıyorum onu da anlamadım. Neyse el mecbur Saat kaç gibi olur Mesut abi?
Abicim diğer sayfalarda face de falan da söylemiştim.C.tesi günü için izin alabilirsem bana uyar ama pazar günü için izin almam mümkün değil gibi.
Mesut abi büyük ihtimal bende katılabilirim.. Listeye eklersen sevinirim yağız telefon açtı ama Pazar günü bir düğün olayı var kendimi soyutlayabilirsem bu mangalda da sizle beraber olmayı çok istiyorum..
Kurs saat 15:00 da bıtıyor ama sonrasında dıreksyon dersı varmıs.Saat kacta bıtecegını bılmıyorum. Erken bıterse dusuncesıyle kesın katılımcılardan bırının telefonunu alabılırsem ararım, mangala olmasa bıle caya berkı yetısebılırsem gelırım.
abi çok ters bi güne denk geldi ya c.tesi eşya bakmaya gidicez abime ev düzüyoruzda beyaaz eşya mobilya falan alıcaz birde işe gidecem çok üzüldüm valla gelemiceğim için
mesut abi arada bir güncel yapsana abi gelenleri bende gelicem ama yeri bilmiyorum nasıl yapıcaz =)) gerçi gökhan abiyle yine peş peşe geliriz kabul ederse
hep birlikte takılır gideriz ard arda eren rahat ol
gelinle damadıda al gel