0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şunu 6-7 kasımda yapın bende geleyim.... ühühühüü yada ağzınızı kırayım.... ((
arkadaşlar bu cuma şarköy'e gidiyorum c.tesi gece dönebilirsem pazar bende sizlerle beraber olmak isterim benide ihtimal bölümüne eklerseniz sevinirim
31 ekimde müsaitmisin abla?
Ekledim Yağız bekliyoruz
Doğan senide ekledim
Ya tam beni de ekleyin yazacaktım. Neyse bir dahaki sefere .
Mesut abi yanlış anlaşılma olmuş, haftasonu Yunanistan'ın Serres pistinde ,Türkiye Pist Şampiyonasının 1 ayağı yapılacak muhtemelen perşembe akşamı oraya hareket edeceğim, yani buluşmaya katılamayacağım sanırsam İstanbul Park'ta da öyle bir aktivite olacak babında haber vermiştim
işte 29 ekimde eskişehir olursa 31 ekimde eskişehirdekilerle görüşmeyi planlıyordum....
Vedat'ım sen gideceksen ben gitmeyebilirm benim yüzümden bu güzel organizasyondan olma
Vedat hayırdır kardeşim ya
. Yok yok sen git. Bir buluşmaya iki köstebek ağır gelir. Forum bünyesi kaldırmaz mazallah .Yok bir yaramazlık Mesut . Yağız'a takılıyorum . Pazar günü bir M.ereğli ziyareti olabilir. Olmazsa ben de gelirim .
oğlum senin yüzünden yanlış anlaşılacam diyecem ama burda herkes aile bireyi gibi kimse kimseyi yanlış anlamaz tamam senin görevide ben yaparım senin kadar iyi olamam ama elimden geleni yapacam
Yagiz kesin geliyosun degilmi sende
ahahahaha. Canın sağolsun, biz seni öylede severiz .Görev konusuna gelince, sende bir ışık görüyorum ama, tünelin sonundan mı yoksa gelen trenden mi kaynaklandığını çözemedim .
ışık olacak tabi hocamız sayın Vedat Nurkan Gülen'in elemanıyız daha ne olsun
O zaman ben arabayla gelemem ama araba ayarlayabilirsek bana her tarih uyar.
orda kalacak yerin varsa 29 unda seni de alayım...yada hızlı trenle gelin 31 inde benim araçla dönersiniz... neyse hele o zaman gelsin bir plan yapalım...