0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi de ben kaptmış gidiyorum yolda sen niye yavaş gelmiyorsun radarı gördüm ben orda frene bassam arkadan bana yazılacaksı yani gerek yok dedim olan oldu dedim seni aradım zaten küt ilerde çevirme vardı 130 140 vardı hızım benim nasıl işse çevirmediler bizi =)) 197 tl cik nakit 10-15 gün içinde ödersen
6 parça sen 7 parça ben 2 parça sibel toplamda 30 parça oluyordu dimi kovanın tamamı 15 parça kimde bil bakalım
tebrikler arkadaşlar güzel buluşma olmuş resimnler kimde suraydamı.15 parca kanatı tek basına mesut yemiştir kim yiyecek başka
Mesut iş nedeniyle gelemedim. Yoksa cok gelmek istedim. Ancak sabah is'e giderken cevizli bağda Eren,Gökhan,İsmail ve diğer arkadaşlara İstanbul parka giderken uğurlama yaparak bu buluşmada yer aldım . Tanıştığım herkese de çok memnun oldum. Sabah Eren'i arı sokacaktı az kalsın bende birkaç resim çektim sabah onları yarın eklicem. Teşekkürler
Yağız abi az önce auris konunuzu inceliyordum da nacizane bir uyarı yapmak istiyorum örneğin orada da 5 farklı mesaja sizde 5 farklı mesajla cevap vermişssiniz bunlara tek mesajda alıntı yapıp cevap verirseniz forum düzeni açısından daha yararlı olacaktır teşekkürler
sizin resimler bende. honda forumunda paylasiyorum ordan alirsinis:D. tek buldunuz hondayiciyi saldirin . honda hayat onda .
bak ya bak ya . ufaklik araba gorsun istedim haksizmiyim simdi profilime resmini koymuyorum arabanin sonra uzulmeyin onun var benim yok die aglamayin die:D.makina evde aksam gidince yuklerim abi
bajam calismadi o gun baya uzuldum ya neyse artik eve gidince eklerim fotolari ben