0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oohhhh valla keyif senin fazla kaçırdın galiba akşam
abi köye gidince öle millet özlüyor her gören o dayıınınn oş geldin bea kap bakayım bi biracık otur nabusun ne edusun anlat hele die giriolar muhabbete olan bana oluo
Neyse sağ sağlim geldin yaa gerisi önemli değil
siz naptınız ne ettiniz abi nerde ressimler yahu ..
Yok yoookO kabloları honda musterılerıne dırek verıyormus, yanı bagajda hep oluyormus
bir grup toyotaci toplanmis yine .
Alemsin Sercan yaa valla bütün günü özetledin arkadaşım ama yolda kapatıp gelmemizin bütün suçlusu Eren Eren dizel İsmail dizel ooohhhhhh bas gel birde bana sor benzinli valla neredeyse yarım depo benzim yaktım birde dönüşte sanırım üçümüzde radara girdik umarım ceza yağmaz bize Buda Erenin suçu
eyv bende dizeldim gökhan o yüzden hiç problem olmadı gazladım peşinizden radar nerde vardıya tabelası vardı ama kendini görmedim ben
herkese çok teşekkür ederim özellikle her baaşı sıkışan mesuuut diye bağırıp imdada koşan mesut abiye,tertemiz efsanesi ve getirdiği yiyecekler için selçuk ağabeye,karizması ve soğuk havada dünyaya gözlükleriyle bakan alp abiye,aracı çalışmayan(honda cıvıc hb)deniz abiye,yolu bulamayıp yol kenarında yardım bekeyen nagihan a,ben otobanda en sağ şeritten sakin sakin giderken 3lü konvoy halinde kapatmış gelen zorla benide peşlerine takan ismail,gökhan,eren 3lüsüne ,dünyalar tatlısı oğluyla katılan muhammet abiye,yağıza ,foto çeken suray abiye mesut abinin helikopteri arıza yapınca uçağını devreye sokan güngöre atladığım son dakikada gelen murat arkadaşımıza atladığım kimse olduysa kusura bakmasın herkese teşekkür ederim
herşey zaten erenin suçu tabi ya gazlamasaydın yani =)) sen bana bakma ben giderim o tırın arasından nasıl geçtim ya giderken yaa dedim çıktım ordan yada bıraktım canımı dedim çıktım ama =))) pert edilenlerin arasına alırdı bunuda =))
Radar için ne diyeceksin?? Zaten ceza plakaya gelirse sana yönlendireceğim