0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi niye hondaya o kadar laf ediyorsunuz ki
ayı yavrusunu severken öldürmüş derler ya ben şahsen deniz kardeşime takılmak için yazdım. hondası çok güzel ama kenid ondanda güzel
sonra ne oldu alayiniz isinalim die hondaya kostunuz tabi honda sıcakligi bi baska oluo:D
"Soğuğu sorun etmeyip" toplantıya katılan ve kalan herkese çok teşekkür ederim Yine forumdan tanıdığım kişilerin ne kadar güzel insanlar olduğunu gördüm.
+1erene, nagihan ablana teşekkür edersin demiştim, gişeleri geçtikden sonra birden "ben teşekkürü etmeyi unuttuuum" dedi... tamam ben ederim dedim... çok ilgilendin seni çok sevmiş, hakkını helal et... akşam annesine yedirip içirdiklerini anlatıyordu... )))
Bazıları da ısınayım diye Yaris'e bindi ama neeeeyyseee.. O değil de Yağız ve onla gelenler erken gitmişler çok bozuldum Derhal forumdan atılmalarını talep ediyorum "Soğuğu sorun etmeyip" toplantıya katılan ve kalan herkese çok teşekkür ederim Yine forumdan tanıdığım kişilerin ne kadar güzel insanlar olduğunu gördüm.
birdaha ki buluşmamı :d kim nezaman düzenler acaba kışta kapıda
birdaha ki buluşmamı kim nezaman düzenler acaba kışta kapıda
Eskişehire kışın gelmemde yazın gelirim bak Ercü Eşimin arkadaşları var onlarıda ziyarete gitmeyi planlıyorduk yaparız bi toplantı
Benim biricik arkadaşım Eren artık Yollayacağım fotoları uygun bi zamanda hatta yetiştirebilirsem bugün yollacağım Muhammet abicim Ayrıca çocukları ne kadar sevdiğimi söylemiştim zaten o yüzden benim için zevkti yani o güzellikle ilgilenmek, bir de sadece çocuklar söz konusuyken sabırlı olabiliyorum onu da abartabiliyorum Eren sıkılmamıştır inşallah benden