0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle merhaba kemal abi...bende sivastayım...bilirim sivasın kışını...ama geçtiğimiz sene hiç kış yaşamadık...heralde 2 kere felan kar yağmıştı...Lastik olayına gelince... eğerki kışın arabanı çok kullanıyorsan mesele hemen hemen hergün kullanmak zorundaysan rahat etmek için bence 4 tane kışlık al krallar gibi bin...ama kışın arabayı pek kullanmam diyorsan 4 mevsimlik lastik işini görür...ben 2 kış boyunca 4 mevsimlik lastik kullandım lassanın...gerçektende karda buzda performansı gayet güzel...tatmin edici yani...yada 4 yazlık 2 tanede kışlık al kış gelince önlere tak iki tane kışlığı tamamdır... karar senin
Evet geçen sene hakikaten kış çok hafif geçti ama iki sene önceki kışı da unutmadık -20 soğuğa bugün hava fena değil diyorduk iyi hatırlıyorum. Bilmiyorum Üniversiteye gidip geliyorum sürekli ama yolda herhangi bir yokuş viraj yok yavaş yavaşta olsa gider geliriz heralde. şu anda niyetim 4 mevsim almak ama bakalım.
zaten genelde lastikler aşınmadan değil, zaman aşımından değiştiriliyor...
Merhabalar,Sivas' ta yaşıyorum. Malum kış sibiryada başlayıp burda konaklıyor Ama hem kışlık lastik hem de yazlık almak istemiyorum. Dört mevsim lastiklerin kış performansı nasıl acaba. Değerli fikirlerinizi almak isterim.Saygılarımla...