0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu bayılma, tıkanma vs olayını murat 124 te bile yaşamanız mümkün değil. Ya kullananda bir sorun var yada zayıf bir ihtimal olsada olası durum olabileceği için arabada bir sorun var. Başka 3. bir ihtimal bulunmamaktadır. Biriniz 2. viteste yedir diyor öteki yokuşun başından hızlı gir diyor kısaca 10 kişi son teknoloji corollayı yokuşun sonuna çıkaramadı iyi mi! :-))) Nedendir bilmem ama bu siteye bağımlı hale geliyorum gibi bir his var içimde...:-)
ae101 ile denemedim daha doğrusu imkan olmadı. ama e11 ile yeni kasayı denedim düz vites ikiside.2001 corolla 110 beygir benzinli düz vites2008 corolla 124 beygir benzinli düz vites sonuç 2001 corolla biraz daha seri. 2001 modelde 3 kişi vardı. 2008 de ise sadece şöför vardı..denenen yer kemerburgaz/cendere yolunda.
evet bu çoğu araçta hatta şimdiye kadar bindiğim hepsinden çok az bir hava geliyor. klima kapalı olsa dair geliyo.soğuk tarafına çevirdiğinizde saoğuk gelir , sıcak tarafına çevirdiğinizde sıcak gelir. klima kapalı bile olsa.