0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LPG kaç yılında çıktı net hatırlamıyorum ama, çıktığından beri zaten hep ekonomik Bazı kullanıcıların tercih etmemesi ; bagaj küçülüyor, aracın delinmeyen, ellenmeyen yerini bırakmıyorlar, kapalı otopark sorunu veya apartmanın garajına girememe rahatsızlığı başlıyor, öyle yada böyle LPG patlamaları duyuluyor gündemde 1-2 haber vs vs, sistem stable çlışana kadar servise uğraman gerekiyor, kesin rutin bakımsız gezmemen gerekiyor vsvs. ekstra bakım maliyetleri, aracın kg olarak ağırlaşması gibi bir çok konu gündeme gelince, çoğu insan uğraşamam tertemiz biniyorum deyip geçiyor
Sanayi masrafı mı lpg için bi kez sanayiye gittik. Gaz ayarı yaptırmak için onada para almadılar daha hiç sorun çıkarmadı allaha şükür
Benim babam lpg yi taktırdıktan 1 hafta sonra şöyle dedi ben niye önce taktırmadım ki dedi. Tampon delinmiyoki egzosun yanında tampon deldirmedik biz ama deldiren gördüm
Ama 1 hafta sonra giden 1500 TL'yı unuttu tabi o kötü işte
600 Tl ye taktırdık brc düz sistem
aynen öyle manifold deldirmez babam bagajdan vazgeçemeyiz 2 küçük afacan var esparka vs yerlere dışarda bırakmaz yada bıraktırmam astarı yüzünden pahalıy geliyor bunun içine sadece yakma olayı değil ona yapılcak sanayi masrafıyla birlikte NERDEYSE benzinle aynı duruma geliyor
Düz daha iyi :F
Alperen abi dedi düzler daha ucuz filan dedi sendeki simit tüp mü abi küçüklerden ?
Manifold delinse ne olur ?Simit tüp takarsın, bir tanede lastik tamir köpüğü koyarsın bagaja tamamdır.Ben lpg ile gayet kapalı otoparka giriyorum.. 50 liraya gitmek varken, niye 100 lira vereyim
iyide ucuz demiş iyi dememiş
Yav boşverin lpg düz ve sıralı ikiside ekonomik mi ekonomik tamam işte Ben uzun lpg tanklarına karşıyım her yeri kaplıyo bide görüntüsü çok çirkin