0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yine muhteşem karaler
..Ayla&Mesut tek kelime ile muhteşem bir çiftsiniz.sizi tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum.canlarım benim Allah sizi nazarlardan saklasın ...herzamanki gibi harika bir gündü.tek eksik gebze E12 tayfasından Oktaydı ama birdahaki sefere affetirecek artık kendini .bu güzel günde aranızda banada yer ayırmanızdan dolayı ve Mesutçuğum çektiğin o benzersiz fotolar için tekrar teşekkürler...
Çok güzel arkadaşlar allah muhabbetinizi artırsınız.Mesut bir ömür boyu mutluluklar kardeş.Sİzle tanışma firsatı inşallah birgün elime geçer. hepinizi öpecem yakından tek tek
Helal size çok güzel bir gün geçirmişssiniz. Resimler ve arablar yine harika. Maşallah
Vayyy papuçlarımı kargoyla mı attınız kardeşiiim.. Neyse artık dicek bişey yok..
Son eriyen honda yazılı reism çok bomba olmuş hehehe helal. Birde mesut bu buluşmayı gebzede yaptınız dimi? Yani orayamı gelmem gerek???
Yine herkesi imrendiriyorsunuz Resimler süper çıkmış yaa , Suray abinin arabasınada stoplar çok yakışmış
Suray abinin arabasınada stoplar çok yakışmış
+1Abicim çok çok güzel olmuş ya arabanın rengine çok iyi gitmiş.Kazasız belasız kullan.Fotoğraflara bir yorum yapamıyacağım onlar ayrı yıkılıyor
ya neresi güzel olmuş alla alla göz var izan var ne bu böle sonradan oldumu yani.Modifiye böylemi olur.Ben bir modifiyeli araba tanıdım türkiyede oda redline dı.Oda rahmetli olduktan sonra gelen olmadı..Hİç yakışmamış çok kötü..