0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biran Atakan geri geldi sandım
her görüşe saygı duyuyoruz teşekkürler Tuncay .ama şunu söylemedende geçemeyeceğim, ben modifiye yaptığımı iddaa etmedim.biraz değişiklik olsun istedim sadece,fenada olmadı hani ...
mesut abi fotoğraf konusunda aşmışssın abicim arabayı satacağım zaman fotoları mutlaka beraber çekerlim
mesut senin yeni stoplarda güzel durmuş... suray,stoplar mesutun aracda böyle güzel durmuyordu )) gerçekden güzel durmuş...
Arkadaşlar bu hafta mangallı bi buluşma yapalım ozaman ne dersiniz cumartesi veya pazar hangisine en uygunsak ne dersiniz bu arada yorum yapan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederiz Surayın stopları için söylediğiniz güzel yorumlara teşekkürler , adama yakıştı diyorumda inandıramıyorum
200 250 tl arasında değişiyor fiyatlar Tuncay hatta bağzı tuning firması diye geçen yerlerde iyice abartıp 325 tl ye satanıda gördüm benim hanım karışmıyorda ev bütçesinden para harcamama izin vermiyor sadece bende sağda solda duran helikopter malzemelirmden satarak bişeyler yapıyorum artık
ya evlenmeden önce herşeyi söylemiştik demi .Sen dur daha çocuk olunca iyice feleğin şaşacak.Kendim ettim kendim buldum diye ortalarda dolanacan.Bitti artık o bekarlık dönemleri..