Gönderen Konu: 2007-2009 Avensislerde mercek kararma ve aydınlatma problemi varmı?  (Okunma sayısı 4525 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi

Arkadaşlar acilen bu sorunun doğru cevabını almam gerek.

Şimdi asıl merak ettiğim;
          bildiğimiz üzere 2004-2006 Avensislerde ön far merceklerinde zamanla bozulma oluştuğu için aydınlatma düşüyor.

Peki Bu sorun aynı aracın 2007-2009 yıllarında üretilen makyajlı kasalarındada varmı?

Bir yerden bir araç denk gelmişte , babam almayı düşünüyor. Acil bir şekilde doğru cevaba ihtiyacım var.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
 Avensislerin kronik sorunu. var.Mercekler malesef fransız malı onadan bozuluyor.ama tamiri mümkün.
A AURİS Çıkarım seninle her yola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
Erdem Bey;
2007 model makyajlı kasa Comfort sahibi çok yakın bir arkadaşım var. Aracın ilk sahibi. Kullandığım için yakından biliyorum aynı sorun onda da mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Var Erdem ben bu sorunun çözümü için İstanbul'a gittim, şuan gayet memnunum ama ne kadar daha böyle gider henüz bilmiyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Abi peki makyajsız kasanın , makyajlı kasadan daha iyi olduğu yönler varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Bu kronık sorun ıcın daha once cok faydalı paylasımlar olmustu. Arayarak eskı konular ıcınden bulabılırsenız tamır ıcın adres fıyat ve telefon bılgılerıne kadar vardı.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Bu kronık sorun ıcın daha once cok faydalı paylasımlar olmustu. Arayarak eskı konular ıcınden bulabılırsenız tamır ıcın adres fıyat ve telefon bılgılerıne kadar vardı.
Hani nerde oldu  , olmadı faydalı paylaşım falan. :P
Yau artık ne yazsak daha önce yazılmıştı diyorlar. yazılanların arasında aiıl sormak istediğim soruiçin yeterli cevabı bulamadım ki arıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
kardeş makyajlı kasa ile makyajsız kasa arasında motor veya donanım gibi extra farklar yok.Makyajlıda ön panjur ve arka farlarda azcık oynama var.Birde makyajlı kasada yol bilgisayrı ayrı ekran yerine göstergenin içine.:Mercek sorunu bütün avensislerde var.Oda merceğin değişmesi ile sorun çözülüyor..Erdem sen almıyorsan ben  alayım söyle corolla hb ile takas etsin
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
kardeş makyajlı kasa ile makyajsız kasa arasında motor veya donanım gibi extra farklar yok.Makyajlıda ön panjur ve arka farlarda azcık oynama var.Birde makyajlı kasada yol bilgisayrı ayrı ekran yerine göstergenin içine.:Mercek sorunu bütün avensislerde var.Oda merceğin değişmesi ile sorun çözülüyor..Erdem sen almıyorsan ben  alayım söyle corolla hb ile takas etsin
Büyük ihtimalle Biz alamayacağız tuncay abi , Araç gri renk Makyajlı kasa Elegant , 18Plakalı(çankırıda) sol arka çamurlukta boya var , 127.000kmde , Toyan çıkışlı , 63.000de ve 120.000de olmak üzere iki defa toyanda bakım yapılmış. ve en son 39.500liraya bıraktılar. Babam o paraya Passat almayı daha mantıklı buluyor. İstersen babamla sizi görüştürebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
kaç model abicim o araba.127 binde bir parça boya tüp yok 65 bin ile 120 bin arası mechul 39,500 istiyor.O kasanın sıfırları 44 bindne piyasadan kalktı.comfort 2009 donanımları 39,5 veriyorları.Alsın malının hayrını görsün kardeş.2007 ise ne temizi 34 eder elegant donanımı ise
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Tuncay gel sana 2.0 olanından vereyim :P
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
 :D Abim araban çok güzelde ben tüp takıp binecem  :alkis: :alkis: :alkis: araban gercekten çok temzi güle güle kullan..hızlı ve tüplü olmalı abi.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
kaç model abicim o araba.127 binde bir parça boya tüp yok 65 bin ile 120 bin arası mechul 39,500 istiyor.O kasanın sıfırları 44 bindne piyasadan kalktı.comfort 2009 donanımları 39,5 veriyorları.Alsın malının hayrını görsün kardeş.2007 ise ne temizi 34 eder elegant donanımı ise
39.500 e biriyle anlaşmışlarda adam pzt günü haber verecekmiş , babamda en fazla 36.000 tekif etmiş , araç anormal derecede doluymuş.
Bizde istediğimiz donanımda 1.8 avensis bulamadık , yoksa kredi işini bile şimdiden konuşmuştuk. Bide Biz siyah istiyoruz ondan dolayı aklımıza yatmadı , o aracın 90.000kmde olsa ve siyah renk olsa babam çoktan almıştı.
Ben makyajlı kasalarda mercek kararma problemi olmadığını zannediyordum ondan dolayı 2007 üstü istiyordum. Ama artık büyük ihtimalle makyaj operasyonunu ben yapacağım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
39.500 e biriyle anlaşmışlarda adam pzt günü haber verecekmiş , babamda en fazla 36.000 tekif etmiş , araç anormal derecede doluymuş.
Bizde istediğimiz donanımda 1.8 avensis bulamadık , yoksa kredi işini bile şimdiden konuşmuştuk. Bide Biz siyah istiyoruz ondan dolayı aklımıza yatmadı , o aracın 90.000kmde olsa ve siyah renk olsa babam çoktan almıştı.
Ben makyajlı kasalarda mercek kararma problemi olmadığını zannediyordum ondan dolayı 2007 üstü istiyordum. Ama artık büyük ihtimalle makyaj operasyonunu ben yapacağım. :)

anormal derecede dolu nasıl bir cümle  :D :D :D  koltuklar kürk altın kaplamamı v armış sorsana 2007 araba 1,6 elegant ise cok kardeş.2,0 ise gene çok dizel değil ise tabi   :P :P
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi

anormal derecede dolu nasıl bir cümle  :D :D :D  koltuklar kürk altın kaplamamı v armış sorsana 2007 araba 1,6 elegant ise cok kardeş.2,0 ise gene çok dizel değil ise tabi   :P :P
Dizel değil Benzinli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
anormal derecede pahalı..
Babama avensis ararken 2005 modle avennsis elgant vardı 32,5 istiyordu lpgli 35 binde ankaradydı araba.Adama 31 bin lira verdim vermedi.Ama o fiyattan iyiisnide bulamazdı..Sonra gidip  avensis comfort unu aldık 26,500 tüplü oda 2005 boyaaszı darbesiz 120 binde
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Valla bilmiyorum , biz işin parasında değilizde binmek istediğimiz arabayı bulamıyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
1.6 avensıs kımse önermıyor Erdem avensıs dedınmı 2.0 olucak :) bırde cok fazla ıstemıs o eleman verılmez o para

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
1.6 avensıs kımse önermıyor Erdem avensıs dedınmı 2.0 olucak :) bırde cok fazla ıstemıs o eleman verılmez o para
Bizde zaten ondan dolayı vermedik , ama 36.000liraya bırakırsa alacağım diyor babam...