0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kronık sorun ıcın daha once cok faydalı paylasımlar olmustu. Arayarak eskı konular ıcınden bulabılırsenız tamır ıcın adres fıyat ve telefon bılgılerıne kadar vardı.
kardeş makyajlı kasa ile makyajsız kasa arasında motor veya donanım gibi extra farklar yok.Makyajlıda ön panjur ve arka farlarda azcık oynama var.Birde makyajlı kasada yol bilgisayrı ayrı ekran yerine göstergenin içine.:Mercek sorunu bütün avensislerde var.Oda merceğin değişmesi ile sorun çözülüyor..Erdem sen almıyorsan ben alayım söyle corolla hb ile takas etsin
kaç model abicim o araba.127 binde bir parça boya tüp yok 65 bin ile 120 bin arası mechul 39,500 istiyor.O kasanın sıfırları 44 bindne piyasadan kalktı.comfort 2009 donanımları 39,5 veriyorları.Alsın malının hayrını görsün kardeş.2007 ise ne temizi 34 eder elegant donanımı ise
39.500 e biriyle anlaşmışlarda adam pzt günü haber verecekmiş , babamda en fazla 36.000 tekif etmiş , araç anormal derecede doluymuş. Bizde istediğimiz donanımda 1.8 avensis bulamadık , yoksa kredi işini bile şimdiden konuşmuştuk. Bide Biz siyah istiyoruz ondan dolayı aklımıza yatmadı , o aracın 90.000kmde olsa ve siyah renk olsa babam çoktan almıştı.Ben makyajlı kasalarda mercek kararma problemi olmadığını zannediyordum ondan dolayı 2007 üstü istiyordum. Ama artık büyük ihtimalle makyaj operasyonunu ben yapacağım.
anormal derecede dolu nasıl bir cümle koltuklar kürk altın kaplamamı v armış sorsana 2007 araba 1,6 elegant ise cok kardeş.2,0 ise gene çok dizel değil ise tabi
1.6 avensıs kımse önermıyor Erdem avensıs dedınmı 2.0 olucak bırde cok fazla ıstemıs o eleman verılmez o para