Gönderen Konu: 2007-2009 Avensislerde mercek kararma ve aydınlatma problemi varmı?  (Okunma sayısı 4526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Bizde zaten ondan dolayı vermedik , ama 36.000liraya bırakırsa alacağım diyor babam...
ERdem o zaman forumda ali abinin avensisini alın 2,0 otomatik km side okadar yüksek değildi.Oda satıp küçük bir araba alacak herhalde
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
ERdem o zaman forumda ali abinin avensisini alın 2,0 otomatik km side okadar yüksek değildi.Oda satıp küçük bir araba alacak herhalde
2.0 almayız abi , bundan sonra ya dizel alırız yada makyajsız 1.8

Ali abinin arabası siyah renkmi? sunroof ve deri koltuk varmı?
Bide bu konuştuğumuz avensisin bize artısı ödeme kolayılğıydı , çek senet olmadan aylık 500 ile 1000 lira arasında kafamıza göre ödeyebileceğimiz bir dostumuzun arabasıydı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi

Bide bu konuştuğumuz avensisin bize artısı ödeme kolayılğıydı , çek senet olmadan aylık 500 ile 1000 lira arasında kafamıza göre ödeyebileceğimiz bir dostumuzun arabasıydı.

Benim araba Siyah değil, sunroof ve deri koltuk yok (elegant), en önemlidi benzinli 2.0 Erdem'cim. Bir de satma konusunda kesin karar vermiş değilim zaten ama Tuncay alırsa satarım :P
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi

Anladım erdem taksitli ödeyeceginiz için ondan biraz pahalı söylüyor satacak kişi.
Benim araba Siyah değil, sunroof ve deri koltuk yok (elegant), en önemlidi benzinli 2.0 Erdem'cim. Bir de satma konusunda kesin karar vermiş değilim zaten ama Tuncay alırsa satarım :P
abi etme eyleme gaza getirme , ocağıma incir agacı dikecen..Ama gerci abi burda kaçak benzin hala buluna biliyor tenekesi 40 lira imiş..Onlardan kullansam lpg ile aynı fiyata gelir.  :D :D
Abim avensis istiyorum ama ev taksitim 19 ay 1,500 tl ödüyorum kalın geliyor hele senin araba iyice kalun kaçar  8-) 8-)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Baktığımız Araba 38.000liraya satılmış yaa :O