0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aradaki fark 1850TL gibi görünüyor ama Yaris'de standard donanım olarak gelen ABS, klima, elektrikli aynalar vb. bir sürü şey Clio'da baz modelde olmayabilir, yani aslında Clio ucuz sayılmaz, ama Reno ucuzdur, parçası da ucuzdur inancı yayılmış bu nedenle çok tutuluyor.
Toyotada model çok.Ama corolla amiral gemisi.
ya parçasını yeyim bana içi dolu fiyatına içi boş araba verecekler bende gidip alacam o araca okadar para verene benim aklım bir türlü ermiyorayrıyetten dediğin gibi o araçta abs yok klimada opsiyonel heralde.donanım farkını bir yana bırak toyotanın sağlamlığı yeter çamurlukları plastik olan arabadan ne hayır beklenir ki.
Yaris'in de tamponları ve çamurlukları plastik, bu parçalar plastik diye araba kötü dememek lazım. çarpışma testlerinde yayalara zarar vermeme puanları yüksek çıksın diye yani gerçek durumlarda yayaya çarpınca az zarar versin diye çamurluk ve tamponlar plastik ve daha esnek yapılmaya başlandı artık.Sağlamlık konusunda Toyota'nın üstüne tanımam. Benim Yaris 4.5 yaşında, tampon ve çamurluklardaki benim acemiliğim sonucu sürtme çizikleri dışında hiç bir yamuğu yok, şimdiye kadar hiç değişen sorun çıkaran parçası da olmadı, 10bin km'de bir yağını ve filtrelerini değiştir devam et başka sorun çıkarmayan bir araba ile parçası ucuz ama ne zaman ne sorun çıkaracağı belli olmayan arabayı karşılaştırmamak lazım. Ben Yaris'i 2. el aldım, o zaman aynı parayla sıfır Clio alabilirdim ama ille de Toyota olsun diye Yaris aldım. Hele şimdi Toyota finans diye kredi sistemi çıkarmışlar, ben arabayı alırken aynı şartlarda Toyota'dan kredi olsaydı sıfır alırdım.
eee o zaman hayırlı olsun ) bence pişman olmayacaksın yada olursan sadece 1,33 motor olmasından pişman olacaksın gibime geliyor....onun dışında maddi konuları ele almazsak reno ile kıyaslamak bile yanlış bence
1.33 motor belki küçük görünebilir ama 101ps güç oldukça yüksek bir güç sayılır.Yaris ile Auris arasında yaklaşık 250 kilo fark var. 1.0 motorlu 67ps güçteki Yaris yolda gayet güzel gidiyor, çok dik rampalar haricinde performans sorunu yaşatmıyorsa 101ps güçteki ama sadece 250 kilo ağırlıktaki auris ile trafikte düzgünce gidince performans sorunu yaşanmaz diye tahmin ediyorum. Tabi spor araba kullanır gibi kullanmak gibi beklentileri karşılamayabilir ama zaten Toyota'nın olayı spor araba gibi güçlü olması değil konforlu aile arabaları yapması, haliyle Auris iyi seçim olmuş.
artık performans anlamında kaygım yok gibi bu vidyoyuda gördüm fiyatta anlaşmam lazım bodrum şubesi 34.900 den aşağı inmem dedi bikaç tanıdık var onlara sorduracam bildiğiniz fiyatı düşürebilecek yer varsa önerilerinizi bekliyorum
Elbette Auris .. Ancak yakıt konusunu ele alınca aynı segmentte olmasada ;yaklaşık olarak Bayi fiyatları ;-Opel Corsa dizel 111.yıl Enjoy paket 32,250 civarında alabilirsin sıfırını ki -Essentia dizel modeli sanırım 30,000 civarında daha uygun fiyatlada olabilir ...- 207 dizel 32 civarında ..- mitsubishi lancer 1,5 benzinli 34000 -35000(Ayrıca Toyota da dosya masrafı olmaması lazım .. Ağustos ayında 1,33 aldım ve dosya masrafı vermedim .)
sanırım utku beyin kendisiyle konuştuk ayak üstü ama fiyatta inemem dedi.arabanın hepsine kredide ayrıca 2 milyar istendi barış bey acaba kredi çekerken kesilen yada fazladan verilen katkı payı falan filanı söyleyebilirmisiniz ..bursaylada görüşecem